Monday, October 17, 2011

8 asiaa minusta (bLoggaajana)

Sain Heljältä tunnustuksen, johon vastaankin tappamalla kaksi kärpästä. Elikkä lupasin kertoa tuolla aiemmin hiukan bloggaushistoriastani, joten kerronkin nyt 8 asiaa itsestäni, jotka liittyvät bloggaukseen, vanhoille lukijoille ehkä tuttuja juttuja, mutta niin paljon on tullut uusiakin lukijoita, joten kerrataanpa nyt oleellisimmat:

1. Bloggaus on rakkain harrastukseni, todella tärkeä ja inspiroiva osa elämääni. Ja nykyisin myös osittain jopa ihan duuniakin.
vanha headeri 2007
2. Ekan blogini perustin lokakuussa 2006. Aloitin suomenkielellä, mutta aika pian vaihdoin englannin kieleen, koska jostain syystä blogini lukijat olivat enimmäkseen ulkomaalaisia.

"you say" Digital Collage by *itKuPiLLi* 2007
3. Toisin kuin nykyisin, blogillani kävi siihen aikaan paljon myös miehiä, kommenttilootassa oli välillä aika villiäkin säpinää. Sinkkunaisen elämää se piristi kummasti, mutta pari silloista blogiystävääni päätyi avioeroon bloggaamisen seuraksena.

"Mrs. + Mr." Digital Collage by *itKuPiLLi* 2007
4. Minulle kävikin ihan päinvastoin, minä päädyin avioliiton rauhaisaan satamaan. Löysin nimittäin myös rakkaan aviomieheni täältä blogimaailmasta.

Kirsi ja Rob August 2007
5. Mulla jäi ekana Kalifornian vuonna bloggaaminen tosi vähäiseksi, uusi innostus virisi vasta 2008 kesällä, kun sain Robilta lahjaksi kameran. Robilta bloggaaminen on jäänyt melkein tyystin, enemmän sillä menee nykyisin aikaa mun lukuisten blogien seuraamiseen.

Äiti ja tytär kesällä 2007
6. Neljästä sydänystävästäni kolme on bloggaajia. Kaksi heistä olen tuntenut jo kauan ennen bloggaamista, Susaan olen tutustunut blogin kautta. Vain yksi heistä, nimittäin rakas siskoni, ei ole ainakaan vielä  bloggaaja. Mutta kyllä hänkin tätä mun blogia käy silloin tällöin kurkkimassa, moi Kati. Ja ihana tyttäreni onkin jo sitten toisen polven bloggaaja meidän perheessä, moi Sirpu.;)

Santa Monica blvd Halloween 2010

7. Olen saanut viettää ihania hetkiä myös joidenkin blogiystävien kanssa täällä Kaliforniassa. Ekana meillä vieraili Ta-miit miehensä kanssa. Terveisiä teille molemmille. :)

Elegian ja Susan parista ratkiriemukkaasta visiitistä olenkin jo kirjoittanut täällä ja täällä. Ja vielä yksi tosi hauska juttu myös täällä, varsinkin vika video jaksaa naurattaa vieläkin.;)

Suomessa kerkisin tapaamaan juuri ennen Kaliforniaan lähtöä SusuPetalin. Olin kyllä silloin niin täpinöissäni, että vaikutin varmaan sekopäältä, mutta itselleni tapaaminen oli ikimuistoinen.

"Los {tired} aNGeLes" digital collage by *itKuPiLLi* 2011
8. Minä lasken nykyisin ystävien joukkoon myös teidät blogiystävät, vaikka suurinta osaa en ole todellisessa elämässä tavannutkaan. Tiedän ihan varmasti, että joistakin teistä tulee joskus mulle ystäviä vielä ihan oikeassakin elämässä. Sitä odotellessa, ihanaa kun olette olemassa. Olette mulle tärkeitä, joka ikinen.


Haasteeseen säännöt olivat seuraava, en nyt kerkiä miettimään ihan heti keitä haastaisin, lisään sen tähän ehkä myöhemmin, haasteen saa kyllä napata tästä ihan itsepalvelunakin jos haluaa.:
Tämän tunnustuksen saajan pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. antaa tunnustus 8:lle blogille eteenpäin
3. Ilmoittaa näille 8:lle asiasta
4. Kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään

 ***
 Sorry, this post was only in Finnish, next one will be in English too, I promise. ;)