Monday, October 3, 2011

~ my favorite coLors ~

Värikollaaseissa onkin tällä kertaa juhlahaaste. Mä skippasin nyt varsinaisen haasteen ja osallistun vain extrahaasteeseen, koska aihe oli ihan vastustamattoman houkutteleva, eli omat lempivärit.

Mulla on ihan lapsuudesta asti ollut lähes pakkomielteen omainen tarve järjestellä värit "oikeaan" järjestykseen. Värit on mulle kuin nuotteja, joilla luon visuaalisia sävellyksiä. Joka kerta on sävellettävä uusi biisi. Aivan samoin, kuten musiikissa, visuaalisessakaan mielessä en ole juurikaan kiinnostunut listahiteistä tai valtavirrasta. Jos kuvailisi musiikkimaailman termein mulle mieluista värimaailmaa, niin se olisi ehkä elektroninen punk-rock-proge-ooppera, jossa on etnisiä vaikutteita.

No hups...tais mennä taas hiukan  mahtipontiseksi, mulla on aina ollut paha taipumus ampua hiukan yli. Onneksi sentään näin iän karttuessa osumistarkkuus on hiukan parantunut, joten toivoa ehkä on, että mustakin aikuisena tulee ihan cool ja asiallinen. ;)

 ***

The mosaic of my favorite colors. Since my childhood I have had an obsession to arrange the colors to a "correct" order. Colors are pretty much like musical notes to me, with which I compose visual music. I've never been interested on top hits or main stream. If I'd have to describe my color preference in music terms, it would be something like electro-punk-rock-proge-opera, with ethnic influence.