Sunday, October 23, 2011

~ White ~ Sky Blue ~ Black ~

Värikollaasihaasteena on tällä kertaa valkoinen ~ taivaansininen ~ musta. Tää on taas niin yks mun lemppariväriyhdistelmistä, että ihan pakkohan tähän oli osallistua. Taas on olevinaan niin kiire, ettei muka jäis aikaa leikkimiseen. Ollaan juostu pää kolmantena jalkana vähän siellä sun täällä ja valokuvia on taas satoja odottamassa. Jos en muuta kerkiä julkaisemaan, niin tässä kollaasissa on ainakin hyödynnetty viimeisten retkien kuvasatoa.

***
The weekly color collage challenge for this week is white ~ sky blue ~ black. One of my favorite color combinations. The pics are from all over the LA.


Lisäsin tähän vielä pari kuva, kun väriensä puolesta sopivat  niin hyvin. Mutta on mulla toinenkin syy. Yritän tsempata itseni askartelufiiliksiin. Mulla on aivan mielettömät määrät kaikenlaista materiaalia odottamassa. Kuvassa afrikkalaisia kierrätyslasihelmiä. Ne on aika raskaita, joten ehkä en tee niistä ainakaan koruja, mutta jonkilaisia sisustusroikottimia olen alustavasti ajatellut polkaisevani. Jos nyt vaan saan tarvittavan inspiraation. ;)

***
A added a couple of more photos. I have so much material waiting for stimulus. For example these recycled glass beads from Africa. They are too heavy for jewelry, but I think I´ll do some kind of hanging gizmos for interior. If I got some inspiration. ;)