Saturday, December 24, 2011

♥ J☮uLu RaUhaa ja RaKKaUtta kaikille!♥Meille on jo muodostunut perinteeksi hankkia toisillemme vain ihan pienet lahjat, eikä edes mitään ylläreitä, vaan valitsimme molemmat itse molemmat lahjamme. Rob lennättelee jo pihalla innoissaan kauko-ohjattavaa helikopteria ja minä siemailen myöhäistä aamukaffetta yllä näkyvästä lahjamukistani.
Mutta voi ollakin, että tänä jouluna saatiin myös hiukan isompi yllätyslahja. Rob pelasti tälläisen suloisen koirulin. Ollaan kyllä hiukan, ei kovin innokkaasti, yritetty etsiä sille uutta kotia, mutta pahoin pelkään, että kohta ei enää raaskita luopua tästä todella ihanasta neidistä. Meidän 5 kissaa kyllä kaikki puistelee päitään...No katsotaan nyt joulun yli miten tässä käy. :)

♥ J☮uLu RaUhaa ja RaKKaUtta kaikille!♥

***

We bought just a little presents for each other, Rob picked the remote control helicopter and I chose the "Queen of fucking everything"-mug. But we might have got a surprise present too. Rob rescued this lovely dog. We have tried to find new home for her, but we might not much longer be able to part with her. Our 5 cats are shaking their heads...Oh well, let´s see what happens after Christmas. ;)

HaPpy HoLidays! PeAce aNd L☮ve! ♥ 

*** 


Weather for North Hollywood, Los Angeles, CA

18°C | 65°F
SatSunMonTue
ClearClearClearClear
Clear


Wind: SE at 13 km/h


Humidity: 11%22°24°22°18°