Monday, December 19, 2011

One step ahead...

Jouluvalmistelut etenee hitaasti, mutta varmasti. Tänään on siivottu taas yksi kulma lisää.

***
One more corner ready for decoration. My Christmas reparations make slow, but sure progress.

12 comments:

 1. Hempee on kulma, kyllä passaa ukkokullan kans kelliä ja helliä :) Kivat nää sun lumihiutaleet. ensin luulin, että mun silmissä on joku vika, hih. Oikein ihanaista Joula sinne päin muapalloo!!!

  ReplyDelete
 2. Sinulla on niin kauniita esineitä, niinkuin tuo vaaleanpunertava vanha juomalasi!
  Siivottu nurkkasi on romanttisen kaunis ja pöytä IHANA!

  ReplyDelete
 3. Sieltä se joulu tulla jolkottaa, pala kerrallaan. Joko on laatikot paistettu, piparit leivottu, kinkku odottamassa ja glögit testattu... Heh! Ensimmäisenä amerikan jouluna tuli tuohon sorruttua, sen jälkeen mentiin maassa maan tavalla periaatteella :)

  ReplyDelete
 4. Kulma kerrallaan mennään täälläkin. :)

  Upeat kuvat ja ihana tunnelma. Löysin v. 2006 joululehden (Kotivinkki, ehkä?) ja siellä oli Prinsessa Itkupillistä ostettu joulukoriste. Se sopisi sinne teille kuin nenä päähän. Koriste oli kuin teille sinne tehty. :)

  Leppoisaa ja rentouttavaa joulua sinne kulmille täältä entisiltä kotikulmilta.

  ReplyDelete
 5. Munkin pitäis alkaa siivoon mutta olen lykännyt. Tällä nyt ei ole mitään tekemistä joulun kans vaan ettei täällä ole taas jaksettu imuroida kai kuukauteen ja astma alkaa uhkaamaan jollei nyt tartuta toimeen. Eilen kävin lahjomassa itseäni Vanhan joulumyyjäisissä ja niinko ennakkopalkitsin itseni tänään alkavasta siivoamisrutistamisesta eli nyt on sit pakko kun palkintojakin saatu:) Kuka huijaa ketä, minä minääni, en tiedä oikein toimiiko!
  Ihana pinkki nurkkaus ja hyviä jouluja jollei törmäillä:)

  ReplyDelete
 6. Maketsu
  Piti laittaa lumisade blogille, muuten lumesta ei oo tietookaan, oikein ihanaa Joulua myös sinulle. :))

  Kiirepakolainen
  Ei oo ollenkaan vanha toi vaaleanpunainen juomalasi, se on Ikean kynttilä.;)

  Lepis
  Onneksi meillä anoppi huolehtii juhlapyhien safkoista, joulupöytä on perinteinen amerikkalainen. Mulla on itselleni jotain pientä omista perinteistä muistuttavaa Scandinavia kaupasta hankittuna. ;)

  ReplyDelete
 7. Minna
  Mä olen hiukan ikävöinytkin Prinsessa Itkupillin joulukoristeita, en saa nyt aikaiseksi tehdä mitään sellaista. Oikein leppoisaa joulua sinullekin. ;)

  Henrietta
  Voi, miten ikävöin noita ihania joulumyyjäisiä, vanhalla aina tietty kaikkein paras. Ja ihan hyödyllistähän itseä on huijata ihanilla lahjuksilla. Hyvät Joulut sinullekin. ;)

  ReplyDelete
 8. Ihana tuo eka kuva! Mukavaa joulunodotusta!

  ReplyDelete
 9. Moikka Itkupilli
  Nyt mä tarvisin sun mahtavaa värisilmää avukseni. Selasin tunnin tai kaks sun kaikkia sivustoja että löytäsin keltaisen yhdistelmä jonka muka muistaisin nähneeni. Mielikuvaa muistellen tein lavastussuunnitelman(joka hyväksyttiinkin jo), joka on nyt vain keltainen, vihertävän kirkuvan keltainen - ja kamalakoska siinä ei ole mitään kontrasteja tai jujua vaan vain yhtä väriä. Itte oon mikään väri-ihminen(vaan graafikko, metalligraafikko, mustavalkoinen, mutta harrastajateatterin apumies - ja pulassa)niin jos heloposi onnistuu niin laita mulle linkki johonkin kanarialinnun keltaiseen jossa kuitenkin on myös muuta. Lattian joudun laittamaan varmaan valkoiseksi ati mustaksi kun ei ole rahnaa ostaa uutta lattiaa. ja kalusteet on "antiikkia" eli niissä on tummaa puuta ja tätä keltaista.
  Ihan hullua kysellä sulta, mutta en tiedä ketään noin väritaitoista toista, ja toiseksikin luulen tuntevani sut kun luen sun juttuja montakertaa viikossa.terveisin
  Hanne L.

  ReplyDelete
 10. Yaelian
  Kiitos, samoin sinulle. :))

  Hanne L.
  No mulle ei tuu nyt heti mieleen mitään kuvaa, jos tulee, niin laitan sitten siihen linkin myöhemmin.

  Mutta tuon kuvauksen perusteella yhdistäisin keltaiseen keltaisen vihreää, sellaista myrkynvihreää. Ja sitten jonkin verran voisin laittaa oranssia, ja ihan ripauksena pinkkiä. Ne sais keltaisen hehkumaan kauniisti, muttei liian räikeästi. Eli välttäisin liian suuria kontrasteja, eli isoimmat värit noukkisin hyvin läheltä sitä keltasta. Ja tehosteeksi sitten vain ripaus oranssia ja pinkkiä, ne sopinee hyvin myös niihin tummiin kalusteisiin.

  Saikohan tosta mitään selvää, innostun aina, jos väreistä on kyse.

  Millanen muuten se keltainen kuva oli, onko sulla mitään muistikuvaa, mitä siinä oli, voisin sitten ehkä muistaa sen.

  ReplyDelete
 11. Moikka
  Kiitos Itkupilli vastauksesta, että mitä värejä vois ajatella kanapojankeltaisen kanssa. Innostuin ihan hirveesti ja tuli ihan hulluna uutta intoa koko lavastushommeliin...oikeestaan oon jo siirtämässä lavastusta kotiin kun esitykset on esitetty. Joulua kotona viettäny tyttäreni sanoi että onneks mulla on teatteri jossa voin leikkiä sisustusta että ei kotona kaikki aina muutu( keittiä muuttu nimittäin ihan kamalaksi viikko ennen joulua kun halusin sinne 1920-luku fiilistä. palmuja, itamaisiamattoja ja tummaa - tuli pimeetä ja tunkkaista, näytti pinttyneeltä tupakanhajulta)
  Mietin että se keltainen värimaailma jota tarkoitin olikin ehkä sun blogi taustoissa, en ole niitä vähään aikaan katsellut, mutta nyt kun joulut on vietetty, menen sinne.
  Mutta tuosta väriksaalasta jonka annoit, aion pitää kiinni vaikka löytäsiin sen mitä luulin etsiväni.
  Terkkuja Järvenpäästä
  Voi hyvin
  JA taas kerran kiitos sun ihanasta blogista, tai siis sun ihanista blogeista.
  terv.
  Hanne

  ReplyDelete
 12. Kaunista! Ihanaa joulunaikaa teille!! Terveiset myös Jannelta! <3

  ReplyDelete