Monday, January 30, 2012

* bRoWn aNd veRdiGris *









Buddha on lahja Robin ystävältä. Se voi olla aika vanha. Kiinalaiset rahatkin on vanhoja, ei kuitenkaan mitään antiikkia. Eikä naapurin pihakirppikseltä ostetut ruokailuvälineetkään ole mitään varsinaista antiikkia, mutta mukavasti patinoituneita. Pääkallot ja sirkuseläimet ovatkin sitten ihan uusia. Luodeista valettuja.

Kun katselin näitä värisävyjä, niin mieleen tuli hurja idea. Nyt haluaisinkin värittää kodin vain tuollaisilla luonnollisilla värisävyillä. Seinät olis jo valmiiksi betoninharmaat. Mutta mitä mä teen sitten kaikille värillisille jutuille? Niitäkin tästä huushollista löytyy. Robille en ole vielä kertonut ideasta, koska pelkään, että se innostuis, kuten aina, niin paljon, että mun pitäisi ryhtyä oikeasti tuumasta toimeen. Joten en puhu tästä vielä kenellekkään. ;)

***

Buddha is a gift from Rob´s friend, it´s told to be quite old. Chinese coins are old, but not real, antique, neither are the utensils bought from our neighbors yard sale. The skulls and circus animals are brand new,  made out of bullets.

24 comments:

 1. you are invited to follow my blog

  ReplyDelete
 2. tosi mukavia esineitä-buddha on aina kiva samoin nuo kiinaliset rahat! :) eikös noi ole just niitä jotka punaisen nauhan kanssa sopii feng shuinakin? ja polkupyörällä polkeva apina on niin mahtava että ei mitään rajaa :D :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja juu, noi on just niitä feng shui rahoja, tosin en tiedä, miten feng shui suhtautuu noin kulahtaneisiin, siinähän yleensä suositaan tosi hyväkuntoisia juttuja.;)

   Delete
 3. LOVE every single pic! Beautiful pieces you got there ... ♥

  ReplyDelete
 4. Istu alas ja odota....kyllä se ohi menee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. lol, Pepi, tiedän, että siinä puhuu kokemuksen syvä rintaääni. Ja arvaas montako inspiraatiota pitää antaa mennä menojaan, ennen kuin tartun tuumasta toimeen. Jos en antais niiden mennä, niin vähintäänkin kerran viikossa olis täysremppa. ;)

   Delete
 5. Olis tosi ihana sisustusvärimaailma! ( - Varsinkin kesällä, ajattelisin näin pakkasen keskeltä. Suomalaiseen talveen tuo ei taitaisi istua; värejä kaivataan silloin - joskus vähän liiankin kanssa - väritkin lämmittää ;).)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, suomessa talvella kyllä värit antaa kotiin lämpöä, täällä sitä riittää. Mutta en tiedä, onko tuo jotain Suomen talven kaipuuta, kun välillä niin himoittais värittömyys. ;)

   Delete
 6. Sinulta löytyy vaikka mitä ihanuutta täältä taas. Huokailin monen postauksen verran. Se paperipostauskin, vau mitä värejä ja mitä paperimassatöitä, ihania kehyksiäkin. Jatkan huokailua...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Sirokko. Oikein kiva, että kävit huokailemassa. ;)

   Delete
 7. Värijuttu on ainakin minulla sellainen että joskus miellyttää tämä ja joskus tuo
  Ehkäpä alat tuunailla kotiasi ja varmasti tulee upe.Sitten kun haluaa väriä voi palata niihi-tai luoda pieniä "läikkiä" piristeeksi.
  Itselläni keväisin tulee keltainen ja vihreä pintaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Raija, ihan samoin mulla vaihtelee värikaudet, joskus jopa mielialan mukaan, mutta ainakin juuri vuodenaikojen mukaan. Keltainen ja vihreä on keväisiä värejä ja miellyttää minunkin silmää, vaikka täällä on vihreää vuodenympäri. Saas nyt nähdä, tämä voi mennä ohi ja sitten ehkä tekeekin mieli laittaa keväisiä värejä. ;)

   Delete
 8. Kuulostaapa tutulta. Juuri kun saan kaiken sen väriseksi, kuin olen inspiksen saanut, niin silloin iskee hirveä into vaihtaa johonkin toiseen. Siksi minulta löytyy hirveästi kaikenlaista roinaa, kun hukkaankaan ei raaski aiempia ostoja heittää. Isäntä meillä ei kyllä innostu yhtään mistään, mitä minä keksin, joten onneksi saan intoilla ihan rauhassa. Toisaalta ei aina onnistu heti ne inspiksetkään, ellei satu olemaan jo värit varastossa, koska sitten tulee rahapussin pohja pian näkyville! ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. TeeTee, toin on kyllä oikeastaan ihan hyvä, että saat intoilla rauhassa. Tosin meilläkin kyllä menee niin, että minä olen se, joka toteuttaa kaiken, ukko vaan intoilee ja yllyttää. Kyllähän sitä pitää välillä noita inspiksiä toppuutella, kukkaro ei kestä ihan jokaista innostusta. Mulla on kanssa kaikenlaista roinaa, niitä kun vaihtelee, niin sillähän saa jo uutta ilmettä kummasti. ;

   Delete
 9. Miten mahtavalta tälläinen värimaailma näyttäisikään kotona! Ihanan maanläheistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, Eleonora, mä olin jo hiukan pääsemässä irti tästä ajatuksesta, mutta nyt kun sä ton noin sanoit, niin hmmm....;)

   Delete
 10. Hieno buddha.Tuollainen maanläheinen värimaailma on kyllä kaunis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Yaelian, ja maanläheiset värit on kyllä aina kauniita. :)

   Delete
 11. Tulinpa taas ihailemaan kauniita värejä ja muita juttuja... KIITOS :)) <3

  ReplyDelete
 12. Heh,mua nauratti toi Robin juttu.Onneks herra innostuu sun jutuistas, voisi olla toistekkin päin.
  Harmi ettei sulla ole siellä sellasta jättilukaalia ,että voisit sisustaa kaikki huoneet eri tyyleillä Oliskos käynyt mielessä,että alkaisit sisustaa toisten huoneita,että saisit toteuttaa eri tyylejä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Herra kyllä innostuu, mutta minä teen kaikki työt, joten hyvä siinä on intoilla vieressä. ;)

   Mulla on ollut enne aika isojakin koteja, ei se auttanut, silloin piti uudistaa vielä paljon enemmän. Ja sisustussuunnittelijan töitähän mä ennen tein, tosin enimmäkseen julkisiinrakennuksiin, mutta myös yksityiskoteihin. Ei se mun omaa kutinaa mitenkään auttanut.;)

   Mutta toisaalta, tämä, että tykkään niin mahdottoman monista eri tyyleistä ja värimaailmoista, oli eduksi siinä suunnittelijan hommassa.

   Delete