Sunday, January 1, 2012

Miami - coLors


Värikollaasin aiheena tällä kertaa Miami tai USA. Tai molemmat. Aloitin nyt Miamilla, polkaisen ehkä vielä sen USA:nkin, jos sille päälle satun.  Miami on mulle oikein mieluisa aihe, erityisesti väriensä puolesta. 80-luvulla tykkäsin kovasti tuosta Miamin pastellista värimaailmasta ja paljastankin tässä samalla, että olin tuolloin myös fanaattinen Miami Vice-fani. Juu, tiedän, naureskelihan mulle jotkut jo silloin aikoinaan, mutta vähät välitin siitä. Sarja oli mulle mieluisa juuri värimaailmansa takia. Ja Miami Vicen alkutunnari on edelleenkin mielestäni yksi parhaista TV-tunnareista. Nykyisin Miami Vice ei vois vähenpää kiinnostaa. Aikansa kutakin.

Kollaasiin kuvat on valittu taas vain värimielikuvien perusteella. Olishan täältä toki löytynyt muutakin aiheeseen liittyvää. Palmut ja rannat nyt ainakin.

***

The Color Collage Challenge for this week is Miami. Pastel colors are the first impression, what comes to my mind about Miami. Miami Vice was one of my favorite series in 80s, mostly because of the colors. And I still love the opening theme of Miami Vice. One of the best TV-themes ever.