Saturday, February 4, 2012

*Bolig Liv*

Mä olen aina ollut sisustus- ja muotilehtifriikki. Niitä kertyi aikoinaan mielettömät vuoret. Kaupassa käydessä perhe tiesi aina, mistä mut löytää aina lehtihyllyltä, jos katoan näkyvistä.

Nykyisin tulee lehtiä osteltua harvemmin. Siitä huolimatta mulla alkaa täälläkin olla jo vuoren korkuinen lehtipino.

Olen kyllä tosi ronkeli lehtien suhteen. Selaan yleensä useita lehtiä ja jos sisältö sykähdyttää, niin lehti lähtee mukaan. Tämä tanskalainen Bolig  Liv (02/2012) on esimerkki juuri sellaisesta lehdestä, joka lähtisi kaupasta mukaani.

 Täynnä kivoja ihan toteuttamises kelpoisia ideoita.

 Ja paljon ihania koteja.

Mutta parasta tässä oli nyt kuitenkin se, että tämä lehti löytyi meidän postilaatikosta. Olin jo täysin unohtanut, että joskus viime vuoden puolella Bolig Liv:in toimittaja kyseli, että saako laittaa lehteen, sirkus spesiaaliin, yhden kollaasiarkkini. Eli se on toi numero 13 (oma suosikki numeroni). Sellaisiin kyselyihin tietysti aina suostun, mutta yleensä unohdan pyytää, että saisin itse ko. lehden. Enkä sitten edes muista missä mitäkin on julkaistu. Tällä kertaa mukava toimittaja ihan omatoimisesti lupasi lähettää lehden. Kiva. :))

***
The postman brought me a nice surprise. I had totally forgotten, that a editor of the Danish Bolig Liv magazine had asked me the permission to present on of my collage sheets on that magazine. But here it is now, my Circus collage sheet featured in 02/2012 issue. And the best part is, that it is also full of great craft ideas and beautiful homes.