Saturday, February 4, 2012

*Bolig Liv*

Mä olen aina ollut sisustus- ja muotilehtifriikki. Niitä kertyi aikoinaan mielettömät vuoret. Kaupassa käydessä perhe tiesi aina, mistä mut löytää aina lehtihyllyltä, jos katoan näkyvistä.

Nykyisin tulee lehtiä osteltua harvemmin. Siitä huolimatta mulla alkaa täälläkin olla jo vuoren korkuinen lehtipino.

Olen kyllä tosi ronkeli lehtien suhteen. Selaan yleensä useita lehtiä ja jos sisältö sykähdyttää, niin lehti lähtee mukaan. Tämä tanskalainen Bolig  Liv (02/2012) on esimerkki juuri sellaisesta lehdestä, joka lähtisi kaupasta mukaani.

 Täynnä kivoja ihan toteuttamises kelpoisia ideoita.

 Ja paljon ihania koteja.

Mutta parasta tässä oli nyt kuitenkin se, että tämä lehti löytyi meidän postilaatikosta. Olin jo täysin unohtanut, että joskus viime vuoden puolella Bolig Liv:in toimittaja kyseli, että saako laittaa lehteen, sirkus spesiaaliin, yhden kollaasiarkkini. Eli se on toi numero 13 (oma suosikki numeroni). Sellaisiin kyselyihin tietysti aina suostun, mutta yleensä unohdan pyytää, että saisin itse ko. lehden. Enkä sitten edes muista missä mitäkin on julkaistu. Tällä kertaa mukava toimittaja ihan omatoimisesti lupasi lähettää lehden. Kiva. :))

***
The postman brought me a nice surprise. I had totally forgotten, that a editor of the Danish Bolig Liv magazine had asked me the permission to present on of my collage sheets on that magazine. But here it is now, my Circus collage sheet featured in 02/2012 issue. And the best part is, that it is also full of great craft ideas and beautiful homes.

12 comments:

 1. Oikeassa kyllä olet, että lehti on ihana.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, mulle toi lehti oli uusi tuttavuus, mutta ihastuin ikihyvikseni. ;)

   Delete
 2. Itsekin rakastan sisustussuunnittelua, tosin useimmiten jää suunnitteluasteelle.
  Lehtiä kertyy. Hesarista leikkelen kuvia. Kohta hukun papereihin, vaan en raaski poiskaan heittää.

  Oli mukava toimittaja, kun lehden lähetti. Olihan siinä sinun sirkus spesiaali! Wau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä se mullakin useimmiten jää tosiaan vaan suunnitteluasteelle, mutta sepäs se onkin sisustussunnittelua kirjaimellisesti. ;)

   Delete
 3. Minäkin keräsin sisustusvinkkejä ja lehtiä kauan, mutta annoin lopulta periksi, kun toteutus jäi aina puolitiehen tai en ehtinyt/jaksanut edes aloittaa. Upealta näyttää tämä tanskalaislehtikin. Vaikken kieltä osaa, kuvat kertovat tarpeeksi paljon.
  Aikoinaan keräilin mm. englantilaisia ja espanjalaisia sisustuslehtiä, koska tykkäsin erikoisuuksista, joita ei suomen lehdistä silloin löytynyt. Vieläkin jostain löytyy nippu esim. "Cosas de casa" -lehtiä. Katsoin netistä, että vielä se näyttää ilmestyvän!

  ps. Ihana 13 ! Se on minunkin suosikkinumero! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään tosi paljon tanskalaisesta tyylistä, espanjalaiset sisustuslehdet on mulle hiukan tuntemattomanpia, mutta jonkin verran olen toki niitäkin selaillut, täyteläistä ja jotenkin dramaattista tyyliä, muistaakseni. ;)

   Delete
 4. Tuo on just mun tyyli ostaa lehtiä! Hih! Ihana numero 13 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiva, että en ole ainoa sisustuslehtihöyrypää. ;)

   Delete
 5. Mä olen muutaman kerran kyseiseen lehteen blogeissa törmännyt...vaan en livenä!
  Nyt täytyy etsiä käsiini, helmikuun 25BeautifulHomes on vielä ostamatta, löytyisköhän tuokin samalla reissulla ☺

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en tiennyt koko lehdestä aiemmin mitään, mutta oli kyllä mukava tuttavuus. ;)

   Delete
 6. Minä taas tykkään kokkauslehdistä;D Sisustuslehdet ovat kivoja,mutten ole niitä ostanut.Hei tuo kissasi on ihan kuin Pekka,jota kuvasin nyt viimeisessä postauksessani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en oo varmaan koskaan ostanut kokkauslehtiä, mutta niissä on kyllä hienoja kuvia. Pekka ja Johnny näyttää kyllä kuin kaksosilta. :)

   Delete