Thursday, February 2, 2012

★~ mOviE StaRs ~★

Makroviikoissa ja teemaextrassa aiheen elokuva. Ja minä meinasin jo luovuttaa, kun en keksinyt mitään. Se olis ollut kyllä tosi noloa, ettei elokuvakaungista löydy mitään elokuva-aiheista kuvattavaa.
Mutta kuten niin usein aiemminkin, kun olen jättänyt asian mielestä, niin idea putkahtaakin ihan itsestään. Joten, olkaapa hyvä, tässä teille Hollywoodin tähtiä.

Ensimmäisenä vuorossa suuri idolini, Toy Storyn Buzz Lightyear. Ja voi taivas, kuinka hän rakastaan pousata.


 "To infinity and beyond"


Seuraavana vuorossa ehkä hiukan tuntemattomanpi tähti, Silver Surfer. Tämä Marvel sarjakuvien sankari on toistaiseksi seikkaillut Fantastic Four elokuvissa, mutta hänelle on tulevaisuudessa luvassa ihan oma elokuva.


  Silver Surfer saa supervoimansa kosmisista lähteistä. Aika totinen kaveri. ;)

 Ja lopuksi vielä veikeät lapsitähdet Corpse Bride-elokuvasta.
Eikä sitten muuta, kuin että oikein ihanaa viikonloppua kaikille! Ai niin vielä, lisää elokuva-aiheisia makro sun muita täällä.

***

The Macro and Theme Extra Challenge for this week is Movies. First I had no glue how can I execute this challenge. That would have been a shame, living in LA. I almost gave up, but then luckily I found some real movie stars. Have a nice weekend everyone!

12 comments:

 1. Nyt astuivat sankarit lavalle! Nuo lapsitähdet ovat hiukan pelottavan näköisiä ja samalla kuitenkin suloisia!

  ReplyDelete
 2. Tulipas iloinen olo, kun katselin Buzz Lightyearia. Tuli niin elävästi mieleen kun nyt 12-v poikani sanoi hahmoa pienenä Bazzladiaksi. Isoveli oli suuri Toy Story fani ja kahdeksan vuotta nuorempi oli intona mukana fanituksessa.

  Oikein hyvää viikonloppua sinne lämpöön täältä kahdenkymmenen pakkasasteen keskeltä!

  t. Jaana

  ReplyDelete
  Replies
  1. lol, mä tuskin osaan vieläkään lausua sitä paremmin. ;) Meidän koko perhe oli tai on vieläkin Toy Story faneja, Bazzladia mun ehdoton suosikki.

   Täällä ollaan mukavan kesäisissä keleissä, siinä plus 20 molemmin puolin. ;)

   Delete
 3. Hah, en kestä :D Ajattelin jo, että komeat miehet ovat mieleesi ja sitten putkahtivat nuo onttosilmäiset lapset! Aitoa itkupilliä! P.S. Entäs HOLLYWOOD sign?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä, onhan tossa alussa kaks komeaa miestä! lol, eipä tullut mieleeni mennä ottamaan makroa HOLLYWOOD signistä...onneksi, putkaanhan siitä olis joutunut. ;)

   Delete
 4. Totta kai sinä kuvaat filmitähtiä siellä suoraan!
  Lapsitähdet varsinkin ovat niiiiin valloittavia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, vähänks mulla on täällä hianoo, kun voi kuvata aitoja filmitähtiä. ;)

   Delete
 5. Heh, niinhän se on, että kaikkein näkyvin on parhaiten piilossa :D Onneksi olit sentään näitä tähtiä kidnapannut, varsinkin nuo lapsitähdet ovat aika huikeita..

  ReplyDelete