Friday, March 30, 2012

Who is he? + edit.


Laitan nyt tämänkin harjoituksen tänne, niin voin seurata miten mun iPad-piirustelu kehittyy. Mä tykkään piirtää mallista, mutta siinäkin hommassa on taidot päässeet ruostumaan, koska sitä en ole harjoitellut pitkiiin aikoihin. Olen kyllä käynyt vuosikausia elävänmallinpiirustuksessa, mutta siitä on jo aikaa. Tälläseen harjoitteluun iPad on just tosi hyvä väline. Ei tarvitse tuhlata papereita ja työvälineitä, voi helposti alottaa alusta, jos menee jotain pieleen. Tunnistatteko ketä mä tuossa olen yrittänyt hahmotella?

Ai niin, yks juttu vielä, mä en osaa ollenkaan maalata, siis tauluja, olen aina ollut enempi piirtäjä ja erityisesti tykkään piirtää pastelliliiduilla. Niitä käytän etupäässä myös iPadillä piirtäessä. Olis kyllä kiva opetella maalaan öljy- tai akryyliväreillä. Ehkä sitäkin voi treenata nyt iPadillä.;)

***

I want to collect here my iPad drawings, then I can keep on track, how my skills improve. Do you recognize who I tried to sketch?

Edit.
Latasin just koneelle kuvia, jota eilen otin. Oli ihan pakko laittaa niistä tähän pari, koska ovat niin samaa värimaailma piiroksen kanssa. Olin jo ihan unohtanut nämä, mutta voi olla, että näillä oli jotain vaikutusta piirroksen väritykseen. ;)