Thursday, April 26, 2012

~ mAnNeQuiNs ~


Valokuvatorstain tämän kertainen kuuluui:
Toimi seuraavasti: etsi oman blogisi tilastoista tai vastaavista lista hakusanoista tai hakulauseista, joilla blogiisi on tultu. Valitse sinua inspiroivin sana tai lause ja ota kuva sen pohjalta. Kerro myös inspiraationa käyttämäsi hakusana(t) tai -lause(et) meille muille. 

"Itkupillin" jälkeen toiseksi suosituin hakusana kautta aikojen on "mallinukke". Seuraavat olis ollut "mehikasvit" ja "aurinkopullo". Valitsin listalta siis mallinuken. Haastekuvan mallinukke on tuore kuva  meidän viimeiseltä kaupunkireissulta. Reppana on niin liikuttavalla tavalla räjähtänyt. Eli tässä tämä. 

Ihan pakko nyt kuitenkin käyttää tilaisuutta hyväksi ja jatkaa vielä hiukan samalla teemalla. Arkistojen uumenista poimin muutaman muunkin mallinuken.


Ihan ekoja kertoja kun ajeltiin Hollywoodissa bongasin autonikkunasta noi mallinuket. Mä ihastuin niin näihin tyttöihin. Silloin aluksi halusin aina menna just tonne, kuvaamaan lisää mallinukkeja. Ja ne tulikin kuvattua silloin aika perinpohjaisesti. Mutta nyt ei ole tullut pitkiin aikoihin käytyä niillä kulmilla. Ehkä pitäis käydä moikkaamassa tyttöjä, en tiedä yhtään mitä niille nykyisin kuuluu. Hollywoodissa tulee kyllä muuten käytyä aika useinkin, mutta noi nurkat on Robille yks ehkä vähiten mieluisa mesta koko LA:ssä. Mutta enköhän mä saa sen sinne taas raahattua. Mun pitää sille vilauttaa ehkä tota alimmaista kuvaa, niin se vois ehkä innostua. ;)