Friday, May 18, 2012

Sivupohjista ja naamakirjasta...

Bloggerilla on tapahtunut kaikenlaisia uudistuksia, jotka ovat myös vaikuttaneet blogin ulkoasuun. Mä oonkin saanut aika paljon kysymyksiä, koskien sivupohjia ja bannereita yms. Ja olen vastaillut yksitellen kysyjille. Mutta nyt ajattelin, että ehkä olis näppärämpää laatia ohjeet tänne blogille. Mullahan on yhtä sun toista ohjetta englanninkielellä mun sivupohjablogilla. Mutta jos tuntuu olevan tarvetta suomenkielisille ohjeille, niin kommenttilootaan vaan viestiä ja kysymyksiä. Ja tietty saa esittää toiveita myös uusien sivupohjien ja bannereiden suhteen.
Ja vielä yks juttu. Facebookissa on nyt vihdoin ryhmä KAIKILLE bloggaajille, mutta ryhmään pääse vain kutsulla ja tietty se edellyttää facebook profiilia. Minä kutsun mieluusti sinne lisää blogiystäviä. Jos oot jo mun kaveri facebookissa, niin laita mulle siellä viesti halukkuudestasi, jos et vielä oo kaveri ja haluaisit olla, niin laita sähköpostia (kirsi007 at gmail dot com). Mä sain itse kutsun Tiinalta, jonka blogilla tähän asiaan ekan kerran törmäsin tässä postauksessa...höh...hassusti sanottu, mutta en keksi nyt parempaa ilmausta. ;)

***
I have made some instructions (in English) how to use my backgrounds with new blogger templates, you can find them on my  *Cute n CooL* BLog Stuff -Blog.