Saturday, July 7, 2012

dReaMing...of coOL coLoRs

by Drive by Photographer
It is so f*cking hot...I am too lazy to do anything, but dream. I´m dreaming of cool weather and rain. Actually I´ve been meditating a a lot, I listen rain and thunder with my headphones. It´s so calming and cooling. Today I fell to sleep and when I woke up, I realized that my favorite color is light blue.
 
I asked my husband that what if we would paint our house again, and he said right away, yes sure. So here I am, planning the new colors. I am not going to start now, too hot, so I have time to think about this. But I collected some inspiration. What do you think? Cool colors, ha?

Via Amy Howard Daily

Via Dar Amina

Via Antiq BR

Via Colors of Life

Via Haute Design

***

Täällä on niin f*cking kuuma, että en jaksa tehdä mitään, paitsi haaveilla. Haaveilen sateesta ja viileämmästä säästä. Itse asiassa olen meditoinut tosi paljon ja kuunnellut siinä samalla sadetta ja ukkosmyrskyä kuulokkeista. Se on niin rauhoittavaa. Tänään nukahdin hetkeksi ja herätessäni tajusin, että mun lempiväri on vaalean sininen.

Kysyin saman tien Robilta, että mitä mieltä se on, josko taas vaihteeksi maalattaisiin. No se sano heti, että siitä vaan. Mutta lähkädyttävän helteen takia en aloita vielä, joten tässä on hyvää aikaa vielä miettiä asioita ja antaa ideoiden muhia rauhassa. Keräsin tähän vähän inspiraatiokuvia, mitä olette mieltä? Aika viileää?