Saturday, July 7, 2012

dReaMing...of coOL coLoRs

by Drive by Photographer
It is so f*cking hot...I am too lazy to do anything, but dream. I´m dreaming of cool weather and rain. Actually I´ve been meditating a a lot, I listen rain and thunder with my headphones. It´s so calming and cooling. Today I fell to sleep and when I woke up, I realized that my favorite color is light blue.
 
I asked my husband that what if we would paint our house again, and he said right away, yes sure. So here I am, planning the new colors. I am not going to start now, too hot, so I have time to think about this. But I collected some inspiration. What do you think? Cool colors, ha?

Via Amy Howard Daily

Via Dar Amina

Via Antiq BR

Via Colors of Life

Via Haute Design

***

Täällä on niin f*cking kuuma, että en jaksa tehdä mitään, paitsi haaveilla. Haaveilen sateesta ja viileämmästä säästä. Itse asiassa olen meditoinut tosi paljon ja kuunnellut siinä samalla sadetta ja ukkosmyrskyä kuulokkeista. Se on niin rauhoittavaa. Tänään nukahdin hetkeksi ja herätessäni tajusin, että mun lempiväri on vaalean sininen.

Kysyin saman tien Robilta, että mitä mieltä se on, josko taas vaihteeksi maalattaisiin. No se sano heti, että siitä vaan. Mutta lähkädyttävän helteen takia en aloita vielä, joten tässä on hyvää aikaa vielä miettiä asioita ja antaa ideoiden muhia rauhassa. Keräsin tähän vähän inspiraatiokuvia, mitä olette mieltä? Aika viileää?

15 comments:

 1. That is a beautiful color palette!

  ReplyDelete
 2. ...gorgeous posting...lush shades & textures...Mel :)

  ReplyDelete
 3. So so COOL!!! Teillä onkin siellä hirmuinen lämpöaalto, hui! Tuolla värillä on kyllä viilentävä vaikutus! Täällä harmaat pilvet purjehtivat taivaalla ja odotellaan sadetta ja ukkosta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tää on nyt ainakin seuraavat 3 kuukautta sellaista hellettä, että viileät väri kyllä houkuttaa. Voi kun sais tännekin kunnon ukkosmyräkän. ;)

   Delete
 4. Taitaa olla ihan sama mikä haaleenvaalee sävy on kyseessä niin nykyään tykkään :)
  Jopa sinisestä. Ja vihreestä. En keltaisesta....ja kohta tietty pistät jotain niin herkkukeltaista, että muutan mieleni :DD

  Ja sitten seuraavaksi on taas vuorossa Annie &kump. Onhan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mä kanssa huomaan, että nykyisin vaaleat hempeät houkuttaa paljon enemmän kuin ennen. Keltainen ei oo koskaan varsinaisesti ollut mun väri, pitääkin tehdä siitä oikein ihana postaus. Anniesta mulla on kivoja kuvia, laitan jossain vaiheessa. :)

   Delete
 5. Täällä sitä odotellaan ukkosta jota on luvassa. Oikein ukkosmyrky!
  Ihanaa niin ehkä ilmat viilenevät. EN nimittäin ole mikään helteen palvoja ;). Painostava ilma urgh....

  Mukavaa päivänjatkoa sinulle
  Halauksin Erica

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi oi, ukkosmyrsky kuullostaa niin ihanalta. Mäkään en oo mikään helteen palvoja, joten täällä on edessä vuoden kamalin aika. Haaveilen siitä, että voisin viettää tulevaisuudessa tän kuumimman ajan Suomessa. xo

   Delete
 6. Kuvat ovat kauniin inspiroivia. Sininen väri on viileä ja seesteinen, auttaa keskittymään tulevaan eli maalaamiseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Arleena ja sininen on kyllä todella mitä viilein ja seesteisin väri. Koitan nyt tälläisillä inspiraatiokuvilla innostaa itseäni tosi toimiin. ;)

   Delete
 7. Ei voi olla tykkäämättä! Minulla on autotallissa kaksi lipastoa, joihin olen haaveillut ranskansinistä tai ruotsinharmaata,en ole vaan koskaan yrittänyt maalata huonekaluja...enkä paljon muutakaan :D Hieman inspiroiduin taas kuvistasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huonekalujen maalaaminen on hauskaa puuhaa, innostuisit varmaan. Pitäpää laittaa lisää ispiraatiokuvia, itsellenikin. ;)

   Delete