Sunday, July 29, 2012

giVry


 The Color Collage 7. Summer Extra Color is cute Givry.

 ***

Värikollaasien 7. kesäextra väri on tosi sulonen Givry. Lisää kollaaseja täällä.

15 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Suoranaisesti hääyön hempeyttä! Paplarit kuin karkit. Lisää romantiikkaa maailmaan! P.S. Poistin edellisen, kun kirjoitin niin väärin, taas, kiireisesti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lol, romanttinen hääyö paplarit päässä. ;)

   Delete
  2. Lisäsin vielä kuvan Johnnystä. ;)

   Delete
 3. No voihan mummon kalsarit sentään!!! Kadehdittava kyky saada melko aneemisesta väristä näin herkullisia kuvia! Pitäisköhän alkaa käyttää papiljotteja :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiiris ja hyvänen aika, tottakai paplarit päähän, nehän toimii myös antenneina universaaliin. ;)

   Delete
 4. Tuo kissa näyttää surulliselta. Sureekohan se harmaata väriään kaiken tämän läpikuultavan hempeyden keskellä. Se ei tiedä, että se on tärkeä otus kuvassa ympäristölleen. Antaa sille vaadittavaa kontrastia.

  Minulla on lähipiirissä 3 kissaa. Se, joka on väreitään kaunein, on vanhin ja hiljainen. Se joka on musta, on ilkeä, tekee vahinkoa ja on kuin pieni piru. Harmaa ja vaatimattomimman näköinen on viisain. Se osaa avata oven hyppäämällä kädensijalle.

  Ainoa "hempeä" vaate minulla on Amerikasta ostettu yöpaita. Olen kuin perhonen kun panen sen päälleni. :)

  Maailma on niin ankea erämaineen ja kuivikkoineen (myös henkisessä mielessä), että tekee hyvää katsella kevyttä hempeyttä edes kuvista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Johnny näyttää surulliselta, sillä on sen malliset silmät ja vielä vaaleat kulmakarvat, jotka lisää surullista vaikutelmaa, mutta itse asiassa Johnny on tosi iloinen ja leikkisä. Ja ehkä älykkäin meidän 5 kissasta.

   Jokainen kissa on kyllä niin oma yksilönsä.

   Mulla on aina ollut tällänen romanttinen ja hempeä puoli, sitä sitten yhdistelen muihin tyyleihin sekä sisustuksesssa että vaatteissa. Ja musta tuntuu, että tuo romanttinen puoli alkaa vielä näin iän myötä lisääntyä.:)

   Delete
 5. Puuteria! Muuten on kyllä oikeastaan sellainen sarjassa ei minkään värinrn vär. Siis, arvaathan, liian laimeaa lepikselle :)

  Kuvat ovat suloisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lepis ja tää on ollut aikoinaan mun inhokkiväri, nyt melkein pelottaa, kun nyt toi kummasti miellyttää mun silmää. ;)

   Delete
 6. Voi miten kauniita asetelmia ja esineitä :)

  ReplyDelete
 7. Upea puuterinutuinen kuvasarja.

  ReplyDelete
 8. Puuterimaista, henkäyksenohutta värin suloisuutta.

  ReplyDelete