Monday, July 23, 2012

gRanNiEs paNtiEs

via Fleaing France

Let´s take a little peek to upcoming color collage challenge. The color will be delightful apricot Givry, also known as the color of grannies panties. ;)


via Greige Design
via Dreamy Whites
via Paris Apartment

via Fashion Gone Rogue
via Christian Louboutin
Jälleen kerran pieni tutkielma värikollaasihaasteen seuraavasta väristä, eli ihanasta aprikoosi Givrystä, joka usein herättää mielikuvia mummon kalsareista. Mikäpäs siinä, aika seksikäs ja viettelevä värihänGivry kieltämättä on. Haluatteko kuulla mun aluspöksyistä...ei se mitään, kerron silti...
Mulla on laatikko täynnä yksivärisiä pumpulisia mustia pöksyjä! Ihan hävettää kertoa, mutta viimeksi, kun oli ihan pakko käydä Victoria´s Secretillä uusia ehjiä kalsareita, niin katselin siellä kaikenlaisia ihania värikkäitä hepeneitä, ihan ääneen huokaillen. Mutta sitten "järkevänä" keräsin koppaan kymmenet aivan samanlaiset mustat pöksyt. Haloo! Olisin voinut valita koko sateenkaaren, mutta tyydyin yhteen väriin.

Ja valitettavasti ihan samanlaisen "järkeilyn" tuloksena kaikki kenkäni on mustia. Ja lähestulkoon kaikki takit, housut, topit...ihan kuin joskus ennenvanhaan. Silloin joskus nuorenpana musta vielä näytti ihan mukiinmenevältä päälläni, mutta hyvätavaton, nyt se näyttää enemmänkin kornilta.

Eli edessä on myös alusvaateosaston uudistus, en kyllä kiusaa teitä enempää tällä asialla. Lupaan pitää pöksyt piilossa. ;)