Monday, July 16, 2012

My dReAm

Mandala ~ My Dream 1

Mandala ~ My Dream 2

Mandalamanday 4. Challenge is dream.  Below also a couple of photos, just for fun. Have a nice beginning of week everyone! And remember to sleep and play enogh!

***

No olihan munkin ihan pakko osallistua Mandalamanday haasteeseen. Aiheena tällä kertaa uni. Ja jos jotakuta nyt kiinnostaa lukea hiukan selitystä uniini, niin sellainen löytyy klikkaamalla read more. Ja ettei nyt menisi ihan uneksimiseksi koko touhu, niin ymppäsin mukaan muutaman kuvan leikeistänikin. Oikein ihanaa viikonalkua kaikille! Ja muistakaa nukkua ja leikkiä tarpeeksi!


Ja nyt sitten unien ihmeelliseen maailmaan...ai niin, vastaa edellisten postausten kommentteihin huomenna. Nyt pitää mennä unten maille, jos vaikka löytäsin pienen kiehtovan talon...
Mulla on yks teema, jotka toistuu usein unissani. Liikun unessa kuin isolla kartalla, tai oikeastaan tosi pienellä maapallolla,  aluksi tapahtumat sijoittuu satamiin tai kaupunkeihin, jostain syystä usein Tukholmaan. Useimmiten seikkailen kuitenkin Suomessa pääkaupunkiseudulla, johtuen varmaan siitä, että vanhempani asuivat siellä, isä asuu vieläkin. Harpon ihan kevyesti yli talojen, jopa yli merien.

Useimmiten uneen ilmestyy jossain vaiheessa mielenkiintoinen pieni talo. Astun sisälle taloon ja aina yllätyn siitä, että talo on sisältä paljon isompi, kuin ulkoapäin osasin kuvitella. Tutkin huoneita ja alan hämärästi muistaa, että talo on saattanut kuulua vanhemmilleni ja mielessäni herää toive, että ehkä talo onkin nyt minun. Kulkiessani löydän jatkuvasti lisää huoneita, joiden olemassa olosta en aiemmin ole tiennyt mitään. Olen ihmeissäni, mutta tosi iloisesti yllättynyt.

Tietysti noissa unissa tapahtuu kaikenlaista muutakin randomia, tuttuja ja tuntemattomia seikkailee siellä kerallani. Ennen usein jotain meni jossain vaiheessa pieleen, talo ei ollutkaan minun tai jotain muuta harmillista tapahtui. Nykyisin näen enimmäkseen aika leppoisia unia. Ja useimmiten se talo tosiaan on mun ihan ikioma tosi iso ja ihana yllätyksiä täynnä oleva omituinen sokkelo.

En ajatellut yhtään mitään mandalaa tehdessä, en edes tuota toistuvaa teemaa. Mutta itse ainakin näen ihan selvästi siinä unieni teeman ja sen enimmäkseen leppoisan tunnelman, joka unissani nykyisin useinmiten on. Vaikka kyllä unissani vieläkin on usein jokin pieni häiriötekijä, joka herättää hiukan levottumuutta. Ennen siitä saattoi helpostikin kehittyä kunnon painajainen. Nykyisin osaan jotekin jo siellä unessa varautua siihen ja saan häiriön aika helposti selvitettyä. Ja sitten uni jatkuu taas iloisilla yllätyksillä, ainakin huoneita löytyy lisää.

Tykkään muuten tosi paljon mandaloista, olen niitä joskus hiukan piirrellyt ja maalaillut. Nämä syntyi nyt täyisin digitaalisesti ja niitä oli tosi kiva tehdä. Kiva haaste. Pitänee osallistua jatkossakin. Lisää unimandaloita täällä.