Wednesday, January 30, 2013

Welcome to itKuPiLLi Imagenarium!!!!


 The silence is over, it's finally done! My shop at Deviant Scrap is open!! Welcome!

***
 My heart is beating so fast and I feel like a rock star. Go and check my interview on the Deviant Scrap Blog. Thank you Hollie, you made my day!

This feels so great, I have been working so long days to get everything ready for this day. Below you see two of my debut albums kits. They are twins, a boy and a girl. And there is more on the shop. And my creative team (I will write more about that later) has made incredible job, look at the sample images of my kits. They are breath taking. And make sure you grab my freebie too.***
I am updating my *itKuPiLLi*-shop blog, it will be for now on *itKuPiLLi* Imagenarium. Until midnight you can still shop there my old sheets and kits. On Etsy you can shop sheets and kits until Sunday midnight.

***

Ja sitten vielä Suomeksi, kun nyt vihdoin kerkiää hiukan huilahtaa. Eli vihdoin on pulju auki Deviant Scrap:ssä. Mä oon tehny viimisen kuukauden aikana niin pitkiä päiviä, että en oo kerinnyt juuri mitään muuta tekemään. Ja ei kiireet tähän lopu, nyt on ahkeroitava valtavasti uutta tavaraa kaupan hyllylle. Onneks tää on mukavaa puuhaa, muuten olis itku päässyt jo monta kertaa.

Deviant Scraping blogilla on myös mun haastattelu, olo on kuin rokkitähdellä, tää on mun päivä! Kyllä tää olo tästä varmaan tasaantuu, mutta nyt sydän hakkaa ja päässä suhisee. :))

Ai niin, siellä kaupassa on myös aivan mielettömän upeita esimerkkitöitä, joita mun creative team on vääntänyt. Ja siellä on myös "freebie", jonka voi napata ilmaiseksi. :)