Wednesday, March 27, 2013

Octopus bLuEs

 A new kit is on my shop and here are a couple of samples I made with it.

I will also post a preview and some of my Creative Team works to itKuPiLLi Imagenarium. Asap.

***

Uusin kittini on Mustekala bLuEs, sen inspiroimana synty yllä olevat kuvat.

10 comments:

 1. Niin ihania edelleen, niinkuin kaikki mitä teet. Ihan pakko kysyä, että mistä ihmeestä noita kuvia kehität, teetkö kaikki kuvat itse alusta loppuun, vai muutatko jo valmiita kuvia. Sillä vaan kyselen, kun olen itsekkin kiinnostunut kaikenlaisesta kuvankäsittelystä ja olis kiva päästä alkuun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No en toki tee kuvia alusta loppuun, tai no, joskus piirrän itse, mutta aika harvinaista se on. Mä käytän paljon vanhoja maalauksia ja valokuvia, joita sitten muokkaan. Korjaan virheitä ja värittelen ja lopuksi sitten irrotan kuvan taustata. Siinä on paljon hommaa, mutta se on tosi antoisaa. Kun tekee huolella esityöt, niin sitten on mukava tehdä kollaaseja.

   Delete
  2. Kaunis kiitos. täältä netistä löytyykin tosi ihania vanhoja maalauksia. Jäin ihan kiinni tallenteleen niitä. Niitä sitten muokkaileen, joskus;)

   Delete
  3. Juu, netistä löytyy kyllä tosi hyvin vanhoja maalauksia ja vieläpä oikein hyvälaatuisina kuvina. Ne on kyllä tosi inspiroivaa materiaalia kollaaseihin.

   Delete
 2. Hello! I enjoy looking at your backgrounds and am interested in Boticelli - Pastel Stripes (August 12, 2012). Is there a download link for the pastels? I tried the one below it, but that is for the bold stripes.
  Thank you!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, the pastel stripes are also behind the same link, look again, they are after the bold stripes.:)

   Delete
 3. Huikeita kuvia joiden värimaailma on hyvä.

  ReplyDelete
 4. Wau mitä ihanuuksia täällä taas onkaan, yökyöpelinä tuherran taas, joten pakko kurkkia sinne tänne. Ja varsinkin tänne, valoisaa ja ihanaa kesäaikaa Itkupillille, onko Teillä edes sellaista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mustis ja onhan meilläkin täällä kesäaika, ollaan siirrytty siihen jo aiemmin kuin siellä Suomessa. Oikein mukavaa kevättä sinne Suomeen. :)

   Delete