Friday, April 26, 2013

A waft from our rose garden...

I picked some flowers, the rose bushed are loaded. Unfortunately you can't smell the fragrance, some of our roses have really strong wonderful scent.

The photo above has a little extra from itKuPiLLi Imagenarium ArsLonga Add On kit.
Rob teki viikonloppusiivouksen, mulle jäi vain kaikista mukavin homma - kukkien keruu. Harmi ettei kuviin saa mukaan tuoksua. Jotkut meidän ruusuista tuoksuu huumavan ihanalle.

9 comments:

 1. voi kuinka suloisia kukkia, muistelen tuoksua ja odotan sitä, kevät on kynnyksellä ja kohta kesä. En ole käynyt pitkään aikaan taidat nykyään harrastaa pääasiassa kuvauksia ja mikä siinä olet siinä taitava, todella ihania kuvia kuin saduista ja unikuvista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Aikatherine. Mulla ei oo paljoa muuhun aikaa jäänyt, kuvia väännän aamusta iltaan. Mä en ole kanssa kerinnyt juurikaan blogeilla käydä. Pitää lähteä joskus ihan kunnon kierrokselle, kun tulee sopiva hetki. :))

   Delete
 2. Ruusut ovat nyt parhaimmillaan. Saan harmaita hiuksia(oh ne taitavat jo ollakin luonnostaan) siitä, etten osaa kuvata punaista. Vaikea! Sinulla kolmos kuvan punaiset ovat avian upeita, ne eivät ole läpipalaneita vaan melkein sameetin tummia.

  ReplyDelete