Monday, February 19, 2018

At least a nice try!

"Sometimes" Digital Collage by Kirsi itKuPiLLi Rouvinen 2018.
I've so neglected this blog. I almost feel sick every time I remember my blog. I so miss the times, when I was eager and excited of it.

I used to have so many blogs, way too many. And I thought if I concentrate on just one blog, that would be easier. I had one blog for my "job", one for inspiration and many others. But actually, when I gave up the other blogs, the absolutely opposite happened. I've been too confused to post almost anything at all.

And I have also an other reason, why I haven't blog that much. That is my bad English. I've lived 10 years no in California, so you could think, that that would be enough time to learn the language, but I just haven't. I still feel it quite difficult to write in English.

But anyways, despite my confusion and the language barrier I am going to give a try to this poor blog, at least a nice try. :)


"Stop" Digital Collage by Kirsi itKuPiLLi Rouvinen 2018.

The collages has been created with the Mischief Circus's Monthly Mischief February 2018. I've used images from Holliewood Studios and itKuPiLLi Imagenarium. All can be found here.

PS. This is for my Finnish readers. Vaikka pidän tätä blogia nyt enimmäkseen englanniksi, niin suomenkieliset, kommentoikaa toki suomeksi, ymmärrän ja osaan vastata paljon helpommin niihin. :)

8 comments:

 1. Oi niitä aikoja! Samoilla fiiliksillä oman blogin suhteen mennään. Mistä tää kiire tuli elämään... Eihän se kiire ole lisääntynyt, vaan nukkuminen :9

  Mukavaa, että palasit eetteriin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon jo jonkin aikaa jotenkin ikävöinyt tätä blogimaailmaa, mut on tuntu siltä, et ei ehdi. Mutta ajattelin, että tää voikin olla oikeastaan pikemminkin virkistävää ja inspiroivaa, kuin turha aikasyöppö. Olipas oikein mukava tavata taas täällä kommenttilaatikossa! :)

   Delete
 2. Ihanaa kuulla sinusta, kyllä on odotettukkin;) Terveisiä täältä -20 asteen pakkas Suomesta 💖

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun kiva, mukavaa huomata, että täälläkin vielä jotkut käy. Innostaa juuri sopivasti, että kannattaa jatkaa! :)

   Delete
 3. Hei Kirsi "Iggu"!
  Olen myös englannin suhteen "puolikielinen" ja kuitenkin olen sinnitellyt blogini kanssa 5 vuotta. Kyllä sinä varmasti osaat, mutta 'mojo' on nyt levossa ;)
  Tsemppiä !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sirkkis. Kyllä se varmaan just noin on ja eihän mikään taito parane, ellei sitä harjoita. Mulla on just tää englanninkielen kirjoittaminen ollut se, jota olen vältellyt, se ikäänkuin stressaa liikaa mun aivoja. Eli tämän bloggaamisen voikin nyt ottaa aivojumppana! :)

   Delete
 4. Silloin tällöin kävin kurkkaamassa, mitä sinulle kuuluu, Itkis, ja ketään ei ollut kotona :( Kevät on tuonut sinnekin inspiraatiota ja uutta pukkaa, ja sehän on vaan kivaa. Meille muillekin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva "nähdä" pitkästä aikaa. Mulla on valitettavasti jäänyt bloggaaminen kovin vähäiseksi. Mutta nyt jotenkin tekis mieli takas blogimaailmaan, mutta nyt taas tuntuu työkiireet pukkaavan päälle. Mutta kun pahin kiire helpottaa, niin palataan asiaan. :)

   Delete