Friday, August 29, 2008

Nyt jäskättää

Tänään pyörähdettiin läheisillä romukirppiksillä. Siellä suurin osa on kyllä todellakin arvotonta rojua, mutta jos on viitseliäisyyttä voi tehdä ihan löytöjäkin. Tosin tänään on taas niin hiostavan kuuma, etten ollut oikein sillä päällä, että olisin jaksanut keskittyä penkomiseen.

Kaikkea kivaa kyllä löytyisi, varsinkin materiaaliksi omiin töihihi, hinnat on uskomattoman halpoja ja tilipehööriä riittää.

Mutta sitten, kesken kaiken silmäni osui tähän kaappiin. Ajatelin, että tuo nyt ei ihan halvalla lähde, mutta kysytään nyt kuitenkin. Olin lentää perseelleni, hinta kokonaiset 25 dollaria!!! Eli sei tarvinnut sen kummemmin miettiä. Koska kaappi ei mahtunut autoomme, sovittiin että se toimitetaan meille kotiin. Katselin vielä muitakin huonekaluja, mutta luulen, että kauppias hoksasi myyneensä kaapin ihan liian halvalla, koskapa hinnat rupes huomattavasti kohoamaan sitä mukaan kun osoittelin mua mahdollisesti kiinnostavia kaluja. No, nyt mua kyllä hiukan jännittää, että tuoko ne ton kaapin todellakin. Ne lupas soittaa ensin, nyt tuijoten puhelinta, vielä ei ainakaan ole kuulunut mitään.