Friday, August 29, 2008

Yay! Se tuli perille!!!No tulihan se kaappi, ihanaa! Se on uskomattoman hyvässä kunnossa, joten putsasin vain hiukan ja en varmaankaa raaski maalata, koska alkuperäinen väri on niin hyvässä kunnossa, mutta patinoitunut kuitenkin kauniisti. En ole vielä ihan varma lopullisesta sijoitus paikasta ja mitä siinä tullaan pitämään. Lastasin sen nyt vaan täyteen kamaa, jotka meillä oli kirjahyllyssä, joka siis oli aiemmin tämän kaapin paikalla. Mutta saattaa olla, että kalusteet kiertelee taas hiukan ympäriinsä ennenkuin asettuvat paikoilleen. Mutta oli kyllä uskomattoman hyvä ostos 25 dollarilla, eihän se ole kuin alle 17 euroa.

24 comments:

 1. Mtäääähh!!! 25 taalaa tuosta ihanuudesta! Mistä mistä mistä???? Tahtoo samanlaisen, tai jonkun samantapaisen...

  Nyt meni yöunet! (hekottelee)

  Mutta taatusti pienet fiilistelyt havaittavissa, kun tekee tollasen löydön ja tohon hintaan!

  ReplyDelete
 2. No niin, kelasinpa vähän sivujasi alaspäin ja löysin jo vastauksen kysymykseeni. Siis ihana kaappi ja melkoinen löytö, kirppariltakin!

  ReplyDelete
 3. Sari
  Joo kuvittele, toi löytyi sellaselta romukirppisalueelta. Siellä oli muutakin mielenkiintoista, joten sinne pitää mennä uudelleen, en voi ymmärtää, että ne ei siellä tajunnut ton päälle. Mulle on melkein tunne kuin olis varastanut.

  Mä oon tuijotellut kaappia koko illan, se on kyllä ehkä paras ostos, jonka olen koskaan tehnyt, siis hinnan suhteen ja muutenkin se on kyllä niiiiin ihana. :)

  ReplyDelete
 4. Ohhoh! Onnittelut onnelliselle omistajalle. Hiano.

  ReplyDelete
 5. Löytö! Hieno, kerrassaan! Tuo sopisi tänne meille tyttärelle, hänellä on hiukan saman sorttinen vanha sänky. Minäkin kyllä tykkäisin. Voidaan tulla hakemaan, jos kyllästyt! ;)

  Minäkään en koskisi kaapin pintaan, ihana tuollaisenaan, historia saa näkyä. Mikähän mahtaa olla mööpelin tarina?

  ReplyDelete
 6. Tosi ihana! Kirppikset on NIIN kivoja! Minäkin tein eilen kirjalöytöjä divarista, tarkoitus oli päästä kirjoista eroon eli vein kassillisen, ajattelin ottaa vaihdossa sieltä tilalle muutaman kirjan, mutta palasinkin kahden suuren kassin kanssa reilua 100 euroa köyhempänä, auts ;) Ei mua kyllä harmita, tietyt kirjat säilyttää aina arvonsa. Ja tuo kaappi on sijoitus!

  Teillä näyttää ihanan viihtyisältä ja kodikkaalta, nuo intialaiset värit jotenkin sopii kuumaan ilmastoon erityisen hyvin, viileä neitsytmarian sininen on minun lempivärini, kuisti on sisältä kokonaan sen värinen ja talvella se oikein hohkaa kylmää, hrrrr..

  Anna

  ReplyDelete
 7. Olipa onnistunut löytö, ja juuri niin sinun näköisesi kaappi!

  ReplyDelete
 8. IHANA. Tuollainen rustiikkinen tyyli puree minuunkin, hitsi kun pystyisin näyttämään sinulle sen aikaisemmin mainitsemani lipaston joka meillä on työpaikalla. Se on kyllä niin kaunis sekin. :) Upea löytö! Onnitteluni.

  ReplyDelete
 9. Ihana kaappi! Onpa ollut hyvä löytö sieltä kirpparilta..

  ReplyDelete
 10. Aivan ihana tuo pinta, eihän sille todellakaan tarvi tehdä mitään. Minä kyllä laittaisin siihen vielä jotkut puupallojalat, niin nousisi kivasti tuosta lattiapinnasta;-)t.soile

  ReplyDelete
 11. Oliko avainkin tallessa?

  Nyt lähikuvista näkee ettei sitä tarvitse maalata. Voi sinnuun onnen tyttöö :)

  ReplyDelete
 12. wow, upea löytö!

  ReplyDelete
 13. Tosi nätti kaappi, oikea löytö ja niin sinun tyyliäsi. Varsinkin tuo verkko ovilasien tilalla pisti heti silmään, että mikäs tämä täällä on...

  ReplyDelete
 14. Susa
  Hinta oli todellakin uskomaton, olisin kyllä maksanut tuosta huomattavasti enemmänkin, mutta on kiva joskus tietty tehdä todellinen löytö.


  Liivia, kiitos kiitos, oli kuin merkkipäivä perheessä. ;)


  Katja
  No ei ainakaan vielä ole kyllästymisen merkkejä, istun koko ajan sovalla tuijottamassa kaapin kauniita muotoja. ;)

  Mööpelin tarinasta ei ole mitään tietoa, vanha se on varmasti, mutta vielä en tiedä kuinka vanha. Ajan patina saa näkyä.


  Anonyymi
  Mulla on kanssa heikkous kirjoihin, mutta niitä on kyllä kiva olla olemassa.

  Kaappi oli todellakin sijoitus, jos siitä joskus haluaa päästä eroon, niin hinta on monin kertainen.

  Tänne sopii hyvin eksoottiset värit, molemmat tykätään väreistä, joten aika värikästä meillä kyllä onkin.


  Susu
  Kyllä on tosiaankin ihan mun näkönen, yhtä räjähtänyt ;). Ei vaan tiedän kyllä mitä tarkoitat. ;))


  Kazza
  Olis kyllä tosi kiva nähdä se lipasto, olen mielessäni sen kuvitellut, joten olis jännä nähdä vastaako mielikuva todellisuutta.
  Tämä oli kyllä nappi löytö meille.


  Yaelian
  Kyllä oli niin uskomaton löytö, että vieläkään en ole uskoa sitä todeksi.


  Soile,
  Mulle tuli kanssa heti mieleen, että laittaisin mielelläni ne pallojalat, on jotenkin mukavampaa kun kalusteet on hiukan irti lattiasta.
  Mutta pinnalle ei kyllä tehdä mitään, varsinkaan, jos joskus haluaa päästä siitä eroon, alkuperäinen maali on tokia aina arvokkaampi.


  Lepis
  Avain ei ollut valitettavasti tallessa, mutta sellaisen voi kyllä ehkä löytää.

  Mä en nykyisin enää ostele paljoakaan, mutta kun jotain tälläistä tulee vastaan, niin pakkohan se on pelastaa. ;)

  ReplyDelete
 15. Millam
  Just noin sanoin, kun näin sen; WOW!


  Marja
  Toi kanaverkko on tosi ihana siinä, tosin se ei estä pölyjä kertymästä. Mutta jotenkin rauhottaa sitä ulkonäköä. ;)

  ReplyDelete
 16. Aivan ihana kaappi. Hyvän löydön teit:)

  ReplyDelete
 17. Marjut
  Nyt kun kaappi on jo kotiutunut, niin se tuntuu entistä ihanammalta. ;)

  ReplyDelete
 18. Onnea!!! Vanhana kirpputoriluutana jaksan uudelleen ja uudelleen iloita puolestasi!! Kaappi löysi kotiin ja on hieno noin, ei tarvitse maalailla :)
  Hauskaa alkavaa syyskuuta!

  ReplyDelete
 19. Katilein
  No eihän tälläistä iloittelua voi ehkä muut niin ymmärtääkkään kuin todelliset kirppisluudat. Sitä löytämisen iloa kun ei ihan samoin voi kokea jossain huonekaluliikkeessä, ei edes antiikkikaupassa.

  Me ollaan oikein tyytyväisiä kaappiin ja meistä ihan näyttäisi siltä, että kaappikin on tyytyväinen ja tavarat sen sisällä on kuin kotonaan. Aimmassa kirjahyllyssä ne ei okein näyttänyt viihtyvän noin hyvin. ;)

  ReplyDelete
 20. Ihana! Nyt tuli hinku kirppiksille. Todellinen löytö tuo sinun kaappisi!

  ReplyDelete
 21. Elegia,
  Toi oli kyllä taas kuin kirppiskärpäsen puraisu, mulla oli hetken vaihe, että en ollut niin innostunut kirppiksiä kierteleen, mutta nyt jo sormet syyhyä uusien löytöjen toivossa.

  ReplyDelete
 22. Huoh mikä kaappi. Pitäisköhän polkaista sinne pohjoiseen päin tekemään löytöjä? Mulla kun on kirjakaappi etsiskelyn alla.

  ReplyDelete
 23. Merja
  Täällä on välillä todella hämmästyttävää, että todellakin tälläisiä löytöjä voi tehdä ja vielä edulliseen hintaan.

  Suomessa antiikin hinnat oli pilvissä, ja aika harvoin onnistui enää tekemään varsinaisia löytöjä.

  Los Angelesin alueella on todella paljon näitä romukirppiksiä, mutta ne on hiukan syrjemmällä. Tietty löytyy ihania antiikkiliikeitäkin pilvin pimein, niistä löytyy kyllä aivan uskomattoman upeita juttuja, mutta ne ei oo samallalailla löytöjä kuin tälläiset helmet romujen seasta. Itse aikoinani myös myös antiikkia sisustusliikkeessäni, niiltä ajoilta on peräisin toi himo penkoa romuja.

  ReplyDelete