Tuesday, August 4, 2009

Tervetuloa elokuu

Me juhlittiin elokuun alkua pienella kahden hengen grillijuhlalla. Me lopetettiin lihan syonti vahaksi aikaa ihan kokonaan, mutta ollaan nyt menty pieni askel takasin pain. Lihaa syodaan harvoin ja jos syodaan, sen pitaa olla erityisen hyvaa ja laadukasta. Ja niin voisi kuvailla naita Trader Joesin (meidan lemppari ja vakkari ruokakauppa, kirjoitan siita lisaa myohemmin) lihakaaryleita, sisalla vuohenjuustoa, pinaattia, tomaattia ja paprikaa. Nam, vielakin tulee vesikielelle kun muistelen makunautintoa.

Kyytipojaksi 1,5 litran pullo halpaa ($4.95) Kalifornialaista punkkua, joka on mielestani siihen hintaan ihan juotavaa, no ainakin saatin tuo pullo mukavasti tyhjaksi. Viini on myos Trader Joesta, sielta saa kylla esim. italialaista viinia, Italia on mun suosikki viinimaa, mutta toisaalta kun ollaan taalla Kaliforniassa, niin mieluummin maistellaan paikallisia viineja.

Iltaisin on mukava istuskella ulkosalla, koska paivalla on liian kuuma ulkoilla. Tosin tama kesa on ollut hiukan siedettavampi ilmojen suhteen kuin viime kesa.


Sirpu seurasi silma tarkkana illallisen valmistelupuuhia. Luulen, etta grillista tuleva ihana tuoksu vangitsi Sirpun paikoilleen.

***

We celebrated August with little barbecue party, nice meet with goat cheese, spinach, tomatoes and paprika. And cheap Californian red wine. Both from Trader Joes.