Sunday, September 20, 2009

Ruska ~ Fall Colors Mosaic


Pitkasta aikaa sain tehdyksi kuvakollaasin, niin monia ihania vareja on jaanyt multa valiin. Taalla Kaliforniassa ei oikeaa ruskaa ole, eika muutenkaan voi puhua syksysta, kesahelteet jatkuu viela ainakin marraskuulle. Mutta loytyihan toki kuitenkin ruskanvareja.

Olen ollut kylla luvattoman laiska taman blogin kanssa, tai oikeastaan olen ollut niin tyon touhussa, etten ole kerinnyt kaikkia blogeja paivittelemaan. Sain vasta nyt vastattua edellisen postauksen kommentteihin ja vanhempiin en nyt edes vastaa erikseen, vaan kiitan kaikkia, on tosi kiva, etta taalla on kaynyt vanhoja blogiystavia. Kylla minakin teen blogikierroksia iltaisin, mutta olen ollut laiska kommentoimaan, mulla ei yksinkertaisesti ole enaa voimia sormenpaissa, etta jaksaisin kirjoittaa.Photo collage of fall colors.

23 comments:

 1. Heh, tiedän tuon tunteen. Lukee kyllä kaikkien blogeja, mutta ei aina vaan jaksa kirjoittaa kommentteja. :) Voi kun ihmiset osaisivat lukea toistensa ajatuksia joskus! :D Hienot ruskan värit olet sieltä löytynyt, vaikka eivät lehtiä olekaan. :)

  ReplyDelete
 2. Kazza
  No kiva, etta jaksoin kommentoida taalla, mun on kylla pitanyt tulla sulle kertomaan, etta teen siihen helmiais sivupohjaan hiukan grungemman keskiosa, ajattelin jotain samanlaista kuin taalla, mutta en oo vaan saanut aikaiseksi.

  Musta kylla tuntuu, etta me ehka osataankin lukea toistemme ajatuksia, jotkut ystavat, samoin kuin blogiystavat pysyy, vaikka ei aina niin aktiivisesti oliskaan tekemisissa, sitten vaan jatketaan siita mihin viimeksi jaatiin, kun tavataan IRL tai kommenttiboxissa. :))

  ReplyDelete
 3. Kaunis kollaasi, lämpimiä ruskan värejä. Kaktuskin on saanut punertavat reunat ihan kuin ruskassa konsanaan.

  ReplyDelete
 4. Ruskan värit ovat niin maanläheisiä, lämpimiä. Tyylillä toteutettu kollaasi.

  ReplyDelete
 5. Kauniit ja lempeät ruskan värit olet löytänytkin ja kivoja yksittäiskuvia, joita pysähtyy tarkastelemaan pitempäänkin:)

  ReplyDelete
 6. Niin lämpöisen oloinen tämä kollaasi, sopiikin hyvin tänne meille, viilenevään syksyyn. Kauniita värisävyjä.

  ReplyDelete
 7. Kiitos! Kuulostaa tosi hyvältä toi grunge-look, tulen heti sen koodin hakemaan kunhan saat aikaseksi, ei mitään hätää tosin! Rakastan tuota blogipohjaa, se on niin sopiva tuohon blogini bannerikuvaankin. ;) Ja just kun halusin jotain muutosta sivulleni.... Taisit tosiaan lukea ajatukseni kun teit tuon sen! :D

  ReplyDelete
 8. Kauniita, omia lempivärejäni olet löytänyt. Eläisin mielelläni myös kesähelteissä marraskuulle saakka, sitten vähän viilempää ja taas kohta keväässä, sopisi hyvin minulle!

  ReplyDelete
 9. Ruskan värejä nämä ovat ja kaunis ja milenkiintoinen kooste.

  ReplyDelete
 10. Tasapainoinen, nätti kooste! Tykkään paljon!

  ReplyDelete
 11. Pehmeää ruskan väriä kollaasissasi.
  Saas nähdä löydänkö tältä koneelta kollaasiohjelmaa (vaki koneeni korjauksessa)
  Tervetuloa taas maisemiin tähän blogiin siis.

  ReplyDelete
 12. Hieno kollaasi! Pidän erityisesti noista yksityiskohdista, tiilenreunoista, vanhasta puusta, helminauhoista - hauskasta autosta, eli kaikesta :-)

  ReplyDelete
 13. Sinulla on kivannäköinen ruskakooste. Pehmeänväriset kuvat tekevät lämpimän yleisvaikutelman.

  ReplyDelete
 14. Tosi ihana!
  Tiiletkin sopivat hienosti joukkoon, ja noi auton pyörät mua viehätti erikoisesti!

  ReplyDelete
 15. tämäpä nätti (: erilainen, kun ei ole lehtiä ja puita. tykkään todella.

  ReplyDelete
 16. Tosi hieno ruskanvärinen kollaasi.Mä en edes yrittänyt tehdä,,kun ajattelin,etten täältä löydä ruskan värejä.Mutta sä keksit tosi hyvin,ilman ruskaakin:-)

  ReplyDelete
 17. Kiitos kaikille ihanista kommenteista, todella kiva etta tama Kalifornian ruskakin heratti ihastusta. :)))

  ReplyDelete
 18. Viehko kalifornialainen ruska! Hyvin olet värit onnistunut pitämään mielessä ja sommitelma on todella mielenkiintoinen :)

  ReplyDelete
 19. Ihania maan värejä. Tykkään.

  ReplyDelete