Thursday, February 18, 2010

Ihanaa puuhastelua


"Colors, like features, follow the changes of the emotions."
Pablo Picasso

Remontti on nyt ihanimmassa vaiheessa, eilen siivosin kaikki kaapit ja laatikot. Heitettiin kaikki tarpeeton roina pois. Nyt alkaa sitten somistusvaihe. Rakastan pyoritella esineita paikasta toiseen. Katselen hetken vareja ja muotoja, jos ne miellyttaa silmaa, niin saavat jaada paikoilleen toistaiseksi, mutta meilla on esineet alituisessa liikkeessa. Turkoosi ja oranssi on nyt jotenkin nouseet suosikki vareikseni somisteissa.

Huomena olis tarkoitus menna China Towniin ja Little Tokyoon. Haaveissa on loytaa muutama paperilyhty ja japanilainen teepannu.

***
We've already reached the most delightful point of our renovation. Yesterday I organized all closets and drawers and drew out all glutter. Now it's time to embellish the rooms.

 Edit.
Oli ihan pakko laittaa viela yksi kuva lisaa, joka hyvin osoittaa, etta Los Angeles on voimakkaiden varien kaupunki. Siita tunnelmasta haluan nyt nauttia taysilla. Voi olla, etta varit vaihtuu kun muutamme sinne Suomeen, sitten vois olla vaikka kokovalkoisen sisustuksen vuoro.