Friday, February 19, 2010

Luppo paiva ~ Time to relax

Ma oon ollut sellasessa tyontouhussa koko viikon, etta tanaan ajattelin relata ihan taysin. Piti lahtea kaupungille, mutta sekin saa nyt jaada. Kavin hakemassa puutarhasta muutaman ruusun, kerkisin juuri ennen sadepisaroita. Helteet on ohi. En olisi koskaan uskonut, etta voisin rakastaa sadepaivia nain paljon. Olen kuljettanut ruusuja paikasta toiseen, ensiksi asetin ne vessanponton paalle, mutta lopulta ne kuitenkin paatyi olkkarin poydalle.

***
Time to relax, I just picked some roses before it started raining. I love the rainy days, we don't get them much in Southern California.

10 comments:

 1. Ihana etenkin tuo ylempi kuva kaikkine väreineen :)

  ReplyDelete
 2. Tosi kauniita kuvia olet ottanut. Ihania vareja. :)

  Nauratti toi vessanpontto... ;D

  ReplyDelete
 3. You are so lucky, to live where you can pick roses in February! I love all of your paint colors.

  ReplyDelete
 4. Oi, ruusuja pihalla. Meillä ruusut ovat paksun hangen alla.
  Ihastuttavia värejä.

  ReplyDelete
 5. Ruusuja vessanpöntön päällä - aika erikoinen sijainti ;D

  Ihanan raikkaita kuvia! Minäkin kaipaisin jotain kukkasia tänne (ihan vain muutama riittäisi, koska ne kuolee kumminkin minun käsittelyssä), mutta täytyy odotella kevättä. Täällä kämpässä kun laskee lämpötila öisin niin matalaksi, että varmaan kuolisivat tänne. Joku kaktus on pakko saada ja sitten tietty taas orkidea - jäi hyvät muistot Ornasta, koska se ei kuollut käsittelyssäni :D

  ReplyDelete
 6. Sulla on kyllä viime päivinä ollut mahtavan kauniita ja kauniinvärisiä kuvia!

  ReplyDelete
 7. Nuorallatanssija
  Kiitos, makin tykkaan tosi paljon sen vareista. Ihastelen viela uutta kylpparin turkoosia.

  Susa
  Kiitos, ja juu, tosiaan, se kuullostaa hiukan hassulta toi vessanponttojuttu, mutta kuten tiedat, niin taallahan usein sinne paalle laitetaan jotain.

  Piktor
  LOL, it was quite funny, but I think it's possible to understand something, although Finnish is so strange and different language that it's very difficult to translate with translator.

  Magpie
  Thank you and yes, all year round roses in our garden.

  Unelma
  No toisaalta se on kiva, etta se puutarha antaa lepoa talven ajaksi, taalla sita pitaisi hoitaa ymparivuoden ja multa on se nyt jaanyt aika retuperalle.

  Elegia
  No taalla on vessanpontot sellaisia, etta usesti niiden paalle laitetaan jotain koristetta ja kukat kylpparissa on kivoja.

  Ma tapan aina kaikki kukat, siksi mulla on enimmakseen leikkokukkia, nyt kulla ostin taas tapettavaksi muutaman kasvin, mutta pelkaan pahinta. Meilla on kanssa yolampotila sisalla valilla tosi alhaalla. Sulla tosiaan oli se Orna. Oletko kuullut hanesta viime aikoina tai kavitko katsomassa Suomen reissulla? ;)

  Yaelian
  Kiitos, ma nyt taas innostuin pitkasta aikaa kuvaamaan tan uuden sisustusinnostukseni ansiosta.

  Sirpu
  Sa oot hassu, tulen viivana. ;D

  RowanDeVoe
  Thank you. :))

  ReplyDelete