Thursday, April 22, 2010

Pulloja, puuhasteluja ja puutarhaa

Valokuvatorstai haaste 164. Eli jaalleen kuvassa rakkaat vanhat pulloni.  Sainpahan siivotuksi tuonkin tarjottimen,  pullot toimii yleensa kukkamaljakoina, mutta kiva valilla katsella niita ihan sellaisenaan.

Taalla on jalleen ollut ihanan viileaa ja sadellutkin jonkin verran, viilein talvi ja kevat, jotka olen taalla ollessa kokenut. Sadepaivien ratoksi olen saanut jarjesteltya askartelumateriaalit, mitaan muuta en ole viela niista saanut aikaiseksi, koska en oikein viela tieda, etta tekisinko koruja vai jotain sisustusjuttuja. Puutarha on villiintynyt sateista ja saakin nyt rauhassa nauttia vapaudesta ja vihreydesta.

10 comments:

 1. Ihanaa vehreyttä siellä. Meillä satoi yöllä lunta.

  ReplyDelete
 2. Pullojen kauniit värisävyt tulevat hyvin esiin vastavalossa.

  ReplyDelete
 3. Ihanan näköistä siellä! Täälläkin satoi yöllä lunta ja tänään tuli jossain vaiheessa rakeitakin taivaalta.. Tosi inhottavaa >8( Nuo pullojen värit on jotenkin niin ihania, sopisi hyvin munkin huoneeseen.
  En tiedä saanko kysyä täällä, mutta miten olet saanut tämän blogin tekstitilan näin leveäksi? En osaa selittää kunnolla, mutta kun laitan blogipohjekseni Miniman, niin yksi tekstirivi on jää paljon lyhyemmäksi kuin tässä. Osaatko antaa neuvoja miten saisin samanlaisen?

  ReplyDelete
 4. ihania kyllä noi pullosi.Ja muutkin vihertävän sävyiset juttusi kuvissa.

  ReplyDelete
 5. Unelma
  Taalla on tosiaan nyt vehreaa, tiedan, etta siella Suomessa odotellaan kesaa, mutta ma olen kateellinen, etta siella sataa lunta. ;)

  Hoover
  Juu, vastavalo tuo todellakin pullojen varisavyt ja yksityiskohdat hyvin esille.

  Taru
  Kavin kertomassa terveiset, pullot oli tosi iloissaan, ja lahettavat terveisia sinulle. ;)

  ApriLLi
  Voi, ma niin haluaisin nahda lunta, vaikka tiedan, etta tahan aikaan kevaasta se ei niin mukavalta tunne siella Suomessa.

  Ma tykkaan kanssa noiden pullojen varista.

  Ma olen saanut blogin leveammaksi muuttamalla leveyksia html-koodissa. Ma laitan tanne myohemmin ohjeen siita miten olen sen muuttanut. ;)

  Yaelian
  Ma rakastan tota lasinvihreaa ja hyvin samanlaisia savyja on monissa muissakin esineissa. :)

  Pappilan mummo
  Kiitos. :)

  ReplyDelete
 6. Täytyi tulla kiittämään, odottelen :) Todellakaan tähän aikaan ei ole kivaa että tulee lunta. Mutta nyt iltaan mennessä se on ehtinyt jo sulaa.. Onneksi :)

  ReplyDelete
 7. Kiva pullokokoelma sinulla:) Ja tuota kevättä meillä sanotaan jo kesäksi8]

  ReplyDelete