Saturday, September 4, 2010

Tasta ei voi enaa ehka tylsemmaksi menna....

No sainpahan vihdoin aikaseksi jotain muutakin kuin koristeiden jarjestelya. Eli vaatekaappi on nyt kutakuinkin kunnossa. Ja tasta nyt nakee, etta mulla ei ole jarjestelyssa muuta logiikkaa kuin varit. Kirjatkin on jarjestelty samalla metodilla.

Meilla on aika pienet sailytystilat, yksi iso vaatekaappi, joka me jaetaan Robin kanssa ja siella sailytetaan myos liinavaatteet yms. Jotta sen pienen tilan kanssa parjais, niin se pitaa aina silloin talloin siivota perusteellisesti. Ma sailytan sellaisia vaatteita, joita kaytan tosi harvoin, noissa Ikean muovisissa laatikoissa. Suurin osa vaatteista onkin niissa. Mulla on aika pieni se vaatevarasto, jota tosiaan ihan paivittain kaytan. Ja koitan pitaakin se pienena, koska maaraansa enempaa meidan kaappiin ei mahdu. Autotalliin sitten kiikutetaan sellaiset vaatteet, joita tuskin koskaan enaa kaytetaan. Ne vois kylla vieda samantien kierratykseen, mutta ei vaan olla saatu sellaista viela aikaseksi.

Huomena on viela ohjelmassa keittionkaappien ja jaakaapin siivous, mainitse noi nyt julkisesti, etten huijaa ja jata niita valiin.

No taas on taas siivousjuttua. Mua ihan naurattaa, enhan ma oo taalla paljon muusta viime aikoina puhunutkaan. Niin, enhan ma oikeastaan ole paljon muuta tehnytkaan. Paitsi siis istunut tassa koneella. Tosin teen kylla tassa samalla toitakin, ettei taa nyt ihan pelkkaa huvitusta ole. Vaikka toisaalta nautin niin paljon tyostani, etta huviltahan se enemman tuntuu, kuin oikealta duunilta. Joten ei kovin korkealentoista taa mun arkielama ole.

Mulla alkaa olla perhosia vatsassa. Juttelin juuri mesengerissa Sirpu, Kaapon ja Robertin kanssa. Robert on lahdossa aamulla varhain (Suomen aikaan) junalla Helsinkiin,  Helsinki_Vantaalta lento lahtee puolenpaivan aikaan, valilasku Pariisissa ja koneen pitas sitten olla taalla huomen illalla klo 11.15 pm paikallista aikaa.

PS. Ma innostun aina huomattavasti paremmin tekeen jonkun homman taalla kotona, jos ajattelen, etta hei, mahan voin ottaa sita kuvan ja nayttaa sitten blogilla. Sain ton vaatekaapinkin jarjestykseen ihan silla motivaatiolla, etta voin sitten teille nayttaa siisteja pinoja. Toivottavasti en kyllastyta teita nailla tylsilla jutuilla taysin pois taalta.;)

18 comments:

 1. Oletpas Sinä saanut aikaan! Nyt tulee täällä jo kyllä huono omatunto. Kömmin juuri päiväunilta ylös ja tänään olen saanut aikaiseksi kaupassa käydä. No, huomenna on uusi päivä.

  Kiva, Sinun vieraat on kohta perillä! Mahtaa olla mainio tunne. Olen onnellinen puolestasi.

  ReplyDelete
 2. Johanna
  Juu, olen tyytyvainen, etta sain ton aikaseks, yleensa siina ei sitten olekkaan niin iso homma, vaikeinta on alottaminen. Mun ei tarvinnu menna kauppaan tanaan ja ma oon nyt kompimassa paikkareille.

  Talla kertaa tulee vaan mun poikani, tyttarenihan oli taalla just heinakuun perheensa kanssa. Mutta tosi ihanaa, on niin kotoista olla omien lasten kanssa. ;)

  ReplyDelete
 3. Hyvia paiviksia! Tasta muuten saa kummasti puhtia, kun katsoo mita toiset tekevat. Tuntuu, etta pitaahan munkin nyt jotain tehda. Sinulle tulee vieraita sopivasti Labor Day. Juhlapyhat ovat usein vahan apeita, kun ei ole perhetta.

  ReplyDelete
 4. Hola, I fell inmediately in love with your colorful world!!! Then went to see your other blogs and wow!!! your digital art is awesome!!!
  It´s been a great moment meeting you.
  Greetings from Chile
  maria cecilia

  ReplyDelete
 5. Onpa siisteja pinoja! Hyva sina!
  Munkin pitais siivota taa toimisto...mutta olen ottanut tasta blogiin niin monta kertaa kuvia, ettei sekaan enaa innosta.. ;)

  Vau, huomena sulla on sitten suuri paiva! Toivottavasti Robertin matka sujuu hyvin! :)

  ReplyDelete
 6. Johanna
  Makin saan kylla innostusta katselemalla muiden blogeja, ennen ma ostelin tosi paljon sisustus- ja muotilehtia, nyt sen sijaan selailenkin blogeja.

  Juu, Robert tulee just sopivasti Labor Day:ksi, Sirpun perheen kanssa juhlittiin 4th of July:ta. :)

  Maria Cecilia
  Oh, thank you. I peeked to your blog, and it's so breath taking beautiful, so your lovely words flatters me. I'm so glad you found here. :))

  Susa
  En jaksanut tehda mitaan kaupanhylly pinoja, mutta ovat nyt kylla paljon siistimmin kuin olivat.

  Ota kuvia jostain uudesta kuvakulmasta, makaa vaikka lattialla ja ota sielta taiteellisia kuvia. ;)

  Ma oon ihan levoton, niin odotan sita Robertia ja toivon kanssa, etta sen matka menee hyvin. :)

  ReplyDelete
 7. Onpa siististi laitettu vaatteet:-)Mullakin on hieman säilytystilan puutetta,niin aina välillä pitää järjestellä uudelleen.Nuo laatikot näyttävät tosi hyviltä säilytyspaikoilta.Muuten,aivan ihania pinkkejä vaatteita näkyy sulla olevan!
  Kiva kun poikasi on jo melkein siellä:-)

  ReplyDelete
 8. Kiva päästä vakoilemaan toisten kaappeihin :) Siulla on paljon vaatteita ja ihanasti väreittäin laitettu. Miulla on sellainen systeemi, että t-paidat on yhdessä pinossa, pitkähihaiset yhdessä jne. Ja tosi vähän, melkein kaikki erivärisiä. Ja tästä innostuneena, pitäisi joku päivä miunkin järjestää kaappi ja heittää menemään tai ainakin laittaa syrjään liian pienet vaatteet.... jos vaikka laihtuisin joku kaunis päivä :)

  ReplyDelete
 9. Minä ainakin varta vasten tulen katsomaan värilliset lajittelusi ja asetelmasi, sen lisäksi lukemaan... Itselleni tulee hyvä mieli täällä enkä pelästy enkä kyllästy lainkaan.
  Ihastuttavia sisältöjä karderobissasi!

  ReplyDelete
 10. Yaelian
  Noi on tosi napparat ja edulliset laatikot, tykkaan, kun niista nakee hyvin mita sisalla on.

  Mulla on tosiaan nykyaan aika paljon pinkkeja vaatteita.

  Robertin lennon pitas lahtea noin tunnin paasta. ;)

  Siru71
  Ei mulla oikeastaan oo kovin paljon vaatteita, tossa nakyy jo iso osa niista. Ja mulla taas vaatteet on aika saman varisia. Noiden kuvissa nakyvien varien lisaksi ei paljoo muita olekkaan.

  Kannattaa kylla aina silloin talloin laittaa kaapista syrjaan osa, on sitten helpompi pitaa siistina, mulla on tosi vahan esilla vaatteita, vaan ne jotka on todella oikean kokoisia. Liian pienia mullakin odottaa sita kaunista paivaa. ;)

  Rva Pioni
  Voi kuinka kiva, etta viihdyt, vaikka valilla hiukan tylsaksi menee ainakin kirjoitukset.;)

  ReplyDelete
 11. Hyvä itkis! :) Siistä on tullut!
  Aika sattuma, että poikasi nimi on melkein miehesi nimi! :)
  Mun täti erosi aikanaan miehestään (serkkujeni isästä) ja löysi sittemmin uuden kumppanin. Uuden kumppanin toisella lapsella on sama nimi kuin tätini yhdellä tyttärellä. Kumppanin pojalla on se nimi, mitä tätini oli aina haavellut antavansa poikalapselleen - mutta hänelle syntyi vain tyttäriä. Uskomattomia mun mielestä tollaiset asiat: sielunkumppanuutta - must be! :)

  Nautinnollisia päiviä perheen parissa, ihanaa että saat poikasi kylään!

  ReplyDelete
 12. No Rob on oikeasti myos Robert, joten sama nimi molemmilla. Ma olen aina tykannyt Robert nimesta, halusin siksi antaa sen pojalleni.

  Ma kukun taalla viela, vaikka kello nayttaa juuri 2:22, olen niin innoissani poikani tulosta, etta ei tahdo tulla nukkumisesta mitaan. ;)

  ReplyDelete
 13. Sinun juttusi eivät ole tylsiä, tahtoo lisää vaan. :)

  ReplyDelete
 14. Ihania värejä ja pinoja,mielenkiinnolla luen ja katson!
  Minäkin lajittelen kirjat hyllyyn värin mukaan:)

  ReplyDelete
 15. Unelma
  Kiitos, no lisaa tulee, ja taitaa seuraavakin juttu viela sivuta samaa aihetta.;)

  Orvokki
  Kiitos, kiva, etta taalla sentaan jotkut viela viihtyy.
  Kirjahylly nayttaa paljon seesteisemmalta, kun kirjat on varijarjestyksessa. ;)

  ReplyDelete
 16. Ihanan värisiä vaatepinoja. Jos hommat lopppuu kesken, niin meidän vaatekaapit ovat sellainen ikuisuusprojekti. Voin taata, että täällä aina on järjestämistä.
  Sun blogissa on kyllä parasta nämä ihanat värit!

  ReplyDelete
 17. You look so organized, and the clothes are lovely. I'm so envious.

  ReplyDelete
 18. Vihreatniityt
  Voi voi, ei toi homma koskaan lopu, mulla ei pinot kauaa pysy tollasina, uusinta kierros tarvitaan aika pian. ;)

  Gilding Lilies
  I'm not that organized, I have to do this operation again and again. ;)

  ReplyDelete