Sunday, September 5, 2010

Nyt on syyta tuulettaa...

Eli tanaan tuleetan seka kuvaannollisesti etta kirjaimellisesti. Paikat on putskliin. Ja, en pelkastaan siivonnut keittion kaappeja, vaan tadaa! maalasin ne myos! Taa on kanssa mulle aika tyypillista, eli jos johonkin hommaan ryhdyn, niin innostukin sitten oikein kunnolla. Toi meidan keittionurkkaus on muuttunut nyt jo aika paljon viime kevaan jalkeen. Taalla on siita muutama kuva. Me ollaan  kylla suunniteltu uusia koko keittionurkkaus, mutta ei viela olla oikein varmoja, paljonko halutaan siihen sijottaa. Joten ajattelin, etta kivempi tuota nurkkausta on katsella, jos on sentaan vahan mieluisamman nakoinen.

Nyt on kaikki valmista Robertin tulla. Kukatkin maljakoissa, joten nyt voin sitten loppupaivan
tepastella ja nauttia puhtaasta ja siistista kodista. Eilen paatettiin taas kerran Robin kanssa, etta tasta lahtien pyritaan pitamaan paikat kunnossa, kylla kahden aikuisen siisteytta rakastavan ihmisen pitais kai siihen pystya?

***
Yay, instead of only cleaning the kitchen, I also painted the cabinets. We've dreamed about new kitchen cabinets, but we are not sure, how much we wanted to invest on them. So I thought, what a heck, better do something meanwhile. The corner looks much fresher now.

My son is coming to visit us all the way from Finland tonight. He's going to stay one month, I'm so excited. ;)

18 comments:

 1. You have been working a lot in your charming kitchen!!! I so love it, plenty of colors, wonderful!!!!
  hugs and joy,
  maria cecilia

  ReplyDelete
 2. Maria Cecilia
  Thank you. We live in tiny guest house, the kitchen is not really kitchen, just a corner. But I love our cozy little home. :)

  ReplyDelete
 3. Mukavaa yhdessäoloa teille. Lapsiaan on aina ilo tavata.

  ReplyDelete
 4. Teidän keittiö on kuin karkki, joka tekisi mieli laittaa suuhun ja syödä. Tuolla keittiössä ei varmaankaan voi olla mieli maassa (tai no tietty voi, mutta...).

  ReplyDelete
 5. Olitpas ahkera:-) Ihan kuin Kirjailitar sanoi,teidän keittiö on kuin karkki! Tuonne onkin Robertin sitten hyvä tulla! Pitäkää hauskaa!

  ReplyDelete
 6. Voi, ihana keittiö. Tykkän tosi paljon. Luulen, että jos olisin sinkku, niin mun koti olisi täynnä väriä, nyt tehdään kompromisseja värisokean miehen kanssa, heh! Mun pitää maalata myös oma keittiön seinä - meillä on kaikki tylsän valkoista. Makuuhuoneeseen saatiin nyt laitettua uudet komerot viikonlopun aikana. Koko 275cm x 280cm seinä on valkoista kaappia. Vetimet puuttuu.... Seinät vaativat siis väriä. Mietin jotain hempeää vaaleaa violettia, sinistä, pinkkiä - Sitten taas mietin, että tumma harmaa - koska huoneessa on vielä valkoinen korkea kaappi ja valkoinen lipasto - sitten sängyn päälle vois asetella värillisä tyynyjä esim. Saas nähdä, lauantai-ilta meni netissä tapettikauppoja tutkaillessa.

  Nautihan sinä nainen siisteydestä ja siitä pojasta! Ihanaa! Mulla esikoinen on jo naimisissa, ja todella vähän hän kerkiää käymään - vaikka nyt taas asuvat Suomessa. Mun vuorotyö, kahden nuoremman harrastukset ja pojan jääkiekkoammatti aiheuttavat kummasti ongelmia järjestää hyviä vierailuhetkiä.

  ReplyDelete
 7. Sä oot ihana! Mua naurattaa koska mä olen joskus ihan samanlainen! Että päätän että maalaan ton ja ton vaikka olin ajatellut vaan siivota!
  Kaunis koti teillä.
  Ja nauti!

  ReplyDelete
 8. Nice! Teidän koti näyttää ihan nukkekodilta näissä kuvissa. Kaunista, värikästä, hauskaa! Wau. Kyllä kelpaa nyt ottaa vieraita (tai siis tuttuja) vastaan.

  ReplyDelete
 9. Ihanaa värien ilotulitusta :) Näitä kuvia on aina kiva katsella!

  ReplyDelete
 10. Kauniit värit! Eihän tuota voi kuin juhlia, noin suurta saavutusta :O) Vanha sanonta "Alku aina hankalaa" pitää monessa asiassa paikkansa, siivouksessa varsinkin!! Toivon teille mukavia hetkiä yhdessä!

  ReplyDelete
 11. Unelma
  Kiitos, meilla on taalla jo eka yhteine aamu menossa, tosi ihanaa. :)

  Kirjailijatar
  Kiitos, ja kylla ihan oikeasti iloiset varit piristaa, vaikka voihan se mieli joskus maassakin olla, siitakin huolimatta, mutta vois ehka olla enemmankin, jos koti nayttaisi masentuneelta. ;)

  Yaelian
  No Robert naki heti, etta aippa taalla on taas hiukan maalaillut, lapsille on tullut tutuksi mun varileikit. ;D

  ReplyDelete
 12. Eliisa
  No teilla on sitten kivasti kaappitilaa, sita ei ole koskaan liikaa. Ja kyllahan valkoiset seinatkin on ihan ok, mulla oli edellisessa kodissa kaikki seinat valkoisia, mutta tosi varikkaalta koti naytti kuitenkin. Tekstiilit on mielestani tosi hyva keino lisata varia ja voi sitten myos helposti vaihdella varityksia. Mutta kyllahan varilliset seinat on kivoja, ja eihan niitakaan tarvitse aina samanlaisina pitaa. Tosi houkuttelevilta sun varivaihtoehdot kuullostaa. Ma kanssa haaveilen nyt tapeteista, ehka ainakin yhdelle seinalle, jotain kuviollista.

  Harvoinhan makin nyt naita lapsiani naen, mutta on sitten sitakin hauskempaa. Meilla on ollut tosi kiva yhteinen aamu taalla ja viela paikatkin siisteina. ;)

  Nina
  No kiva, etta en ole ainoa, ma olen sellainen extempore, etta tartun hetken mielijohteesta hommaan, joskus sitten jalkikateen mietin, etta mitas taas tulikaan tehtya. Talla kertaa olen kylla tyytyvainen lopputulokseen. ;)

  Johanna
  No juu, ei taa meidan koti kovin vakava henkinen ole, taalla on kiva ottaa vastaan nimenomaan tuttuja. ;)

  Siru71
  Kiva, niin mukava jakaa tallaisia muidenkin kanssa, koska eihan noi miehet niin kauheasti jaksa kiinnittaa huomiota mun sisustushossotyksiin. ;)

  Hyva Mieli
  Kiitos ja toi vanha sanonta pitaa kylla hyvin paikkansa, ma aina jahkailen, mutta sitten kun tartun toimeen, niin paasen jopa liiankin kovaan vauhtiin. Ei ole eka kerta kun siivousharja onkin vaihtunut maalipensseliin.

  Meilla on taalla jo tosi kivaa yhdessa. ;)

  ReplyDelete
 13. Niimpä :) Miehet ei välttämättä edes huomaa ympärillään olevia asioita ja muutoksia :)

  ReplyDelete
 14. Siru71
  Juu, ei ne mitaan huomaa. ;)

  ReplyDelete
 15. Very Nice Pictures..

  Thank you!

  http://olavisalko.blogspot.com/

  ReplyDelete