Monday, December 20, 2010

...ja taas shoppailemassa...

Lauantaina pyörähdettiin taas hiukan ostoksilla, piti kyllä käydä vaan ruokaostoksilla, mutta mulla oli mielessä yks juttu, minkä olin bongannut aikaisemmin,  joten halusin poiketa läheisessä moolissa yhteen sisustuskauppaan.

Silmiini osui tosi hauskoja juttuja, tollasen pupu säästöpossun haluan...toivottavasti niitä on siellä vielä joulun jälkeenkin.
Ja sitten hoksasin, että me tarvitaan myös tollanen lasikupu, kissojen takia, sen alle voi laittaa sitten suojaan sellasta, mitä kisut ei saa räpeltää. Kupu jäi kyllä sinne vielä toistaiseksi.

Tämä Buddha suihkulähde mulla oli mielessä, mutta jotenkin olin jo niin sekaisin kaikesta muusta, että se sai vielä jäädä...

 koska ajattelin, että tehdään nyt sitten vielä pika kierros myös Bloomingdalesin sisustusosastolle. Ja siellähän oli tietty myös kaikenlaista houkuttelevaa...

 Toi pieni possukin olis halunnut lähteä mukaan...


Mutta sitten silmiini sattui jotain täysin vastustamatonta... Fringe Studion ihania käsinpuhallettuja lasiesineitä. Mä vaan huokailin ihastuksesta ja hipelöin toinen toistaan kauniimpia maljakoita. Mä unohdin kaikki muut jutut, mitä olin aiemmin miettinyt, nyt aloin vaan kuumeisesti miettiä, että minkä noista kaikista ihanuuksista valitsisin...kun mä alan jahkailla, niin  siihen puuhaan ei tahdo tulla loppua. Kaikki niiden jutut näytti niin mun näkösiltä, mä olin just edellisenä päivänä tehnyt niin samanlaisia kuvia...ihan uskomatonta.

Rob alko olla jo tosi kärsimätön, nälkäinen ja väsynyt ja meidän piti vielä mennä sinne ruokakauppaan. Se yritti kuitenkin kiltisti kestää, mutta lopulta se kysy, että jos mun olis pakko päättää, niin minkä niistä maljakoista ottaisin. Mä mietin ja mietin ja lopulta osoitin yhtä, ehkä se loppujen lopuksi olis se. Rob nappas sen maljakon kainaloon ja käveli kassalle...mä hyppelin perässä ja sanoin, että ok, olkoon se sitten mun joululahja. Rob makso vaasin ja sano, että se ei oo mun joululahja, vaan "get you finally home"-lahja.

Nyt mä sitten jahkailen täällä kotona, että tarvitsinko todella  $75 maljakon. Se on kyllä aivan mielettömän kaunis, näytän siitä kyllä kuvia myöhemmin, varmaan useampaankin kertaan. Mutta mä silti haluan myös sen pupupossun, lasikuvun, Buddhan...No, oikeastaan mä ostan itselleni tosi harvoin mitään, joten ehkä mä nyt olen sen lahjani ansainnut. Mä ostan sitten ne loput Robille "because you are so nice"-lahjoiksi. ;)