Thursday, December 23, 2010

Rauhaa, rakkautta, iloa ja onnellisuutta!

 Sade on vihdoin lakannut ja aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta.

Tein pienen kierroksen puutarhassa, ja kappas, mitäs sieltä pilkottaa...

Mä koitin tehdä vielä pientä joulusomistusta tohon pihalle, Olli onneksi muistutti, että hei äippä, eiks tääkin kukka oo joku joulujuttu.

Nakkasin kaktuksen paljaan havukranssin viereen, joka on meillä kuusen korvikkeena. Siinä se sitten onkin, meidän ulkokoristeet.

Mehikasvit hiukan ihmettelee havun oksia.

Hyvin vaatimatonta on tää meidän joulukoristelu, sekä sisällä että ulkona, tyypillisiin amerikkalaisiin koristeluihin verrattuna.

Tänään pitäs uskaltautua vielä ruokaostoksille. Hirvittää kyllä se ryntäys, joka siellä nyt on, kun sateen takia ihmiset pysytteli kotosalla. Robin veli voikin jo paremmin, joten huomenna päästään sitten nauttimaan kunnolla joulupöydän antimista appivanhempien luona. Ja siellä sitten voi ihailla ja ihmetellä sitä perinteisempää koristeluakin, jos anoppi on tuttuun tapaan ripotellut runsain määrin enkeleitä ja pukkeja ympäri taloa. Ja roikkuu siellä takanreunustalla kaksi joulusukkaakin, Robin ja sen veljen.

Muistojen arkistoista kaivoin taas pari kuvaa...tälläisissä maisemissa olen viettänyt useimmat jouluni.

Toi talo oli ennen mun mummola, mutta myöhemmin se oli sitten mun oman perheen kotitalo. Hiukan haikeudella katselen noita tuttuja maisemia, mutta lämmöllä muistelen niitä monia monia jouluja, joita siellä tuli vietettyä.

Mutta eniten tällä hetkellä  ikävöin tuota meidän rantasaunaa, siellä tuli kylvettyä ihanimmat joulusaunat...voi kun pääsikin saunaan...

Rob otti jo varaslähdön joulurauhaan ja kuorsaa tuolla jo täyttä päätä...mäkin sain jo työt hoidettua ainakin tältä päivältä, joten nyt otan rennosti.

Joulu rauhaa ja rakkautta teille kaikille ihanille ja toivotan samalla myös onnea ja iloa uudelle vuodelle!

 ***
Raining has finally stopped here in LA. Sun is shining and I took a little tour to our garden. And finished the very modest Christmas decorations.  The last too photos are from my former home in Finland. I miss specially the sauna by the lake.

Peace and Love. Joy and Happiness for the new year!