Wednesday, December 22, 2010

Joulu mennyt hiukan pipariksi...+ hyasintti edit.

Jotain trendikästä meidänkin joulussa, eli pöllö.

Ja pikkunen lintu.

Tuskin kannattaa haaveilla hyasintin tuoksusta vielä jouluna, mun hyasintit on vasta tässä vaiheessa. Mistään en löytänyt kukassa olevia.

Meillä on muutenkin joulujärjestelyt menneet vähän pipariksi. Sateiden takia ei päästä Scandianavia kauppaan, eikä Ikeaan...niistä olis saanut jotain kivoja jouluherkkuja. Yleensähän me kyllä syödään varsinainen jouluateria anopin luona, mutta sekin saattaa tänä vuonna jäädä  vaatimattomaksi, koska Robin veli on aika vakavasti sairas, voi olla että appivanhemmat viettää osan joulusta sairaalassa.

Mutta tälläsiä mun juhlapyhät aina on, vähän tilanteen mukaan. Parhaat jouluni olivat ehkä pari viimeistä joulua Suomessa. Lasten kanssa otettiin ihan rennosti, syötiin pitsaa ja oltiin vaan. Lahjat me yleensä aina aukastiin liian aikasin. Ai niin, lapsuuden joulut kyllä oli myös ihania, niitä vietettiin suurella porukalla molemmissa mummoloissa.

Tuon Robin veljen sairastumisen lisäksi tänä jouluna mua harmittaa yks toinen juttu tosi paljon, nimittäin se, etten saanut lähetettyä lahjoja ajoissa, joten Sirpu, voit tulla sieltä postin edestä kotiin lämmitteleen. Yks hyvä siinä tietty on se, että joulun jälkeen voin ostella sitten hiukan lisää lahjoja alennusmyynneistä.

Näyttää siis siltä, että täällä me vaan löhöillään kotosalla ihan rennosti. Joten mut varmaan näkee täällä netissä joulunakin. Nyt meen kyllä viimeistelemään siivouksia. Heippa toistaseksi.

Edit. klo 2.22 pm
Täällä salaman nopea askarelija...Lepis muisteli, että hyasintit pitäis ehkä hyötää pimennystötteröissä, nyt ne on tötteröissä, mitä mieltä ootte, alkaako kukinta nopeammin tötteröissä vai ilman...nimimerkillä "tällä olis vähän kiire"???