Sunday, December 12, 2010

Värikollaasi ja pieni valitus

Värikollaasi haaste oli taas aika haasteellinen. Lohen punainen, himmeä vihreä, vaalea harmaa, tipun keltainen ja musta. Täällä lisää värikollaseja.

Väriyhdistelmä on taas aika hauska, vaikkei mikään mun lemppariyhdistelmä. Oikeastaan siinä on aika liki kolme inhokkiväriäni. Jos punanen, vihreä ja keltainen olis voimakkaampia, niin se olis mun inhokki väriyhdistelmä, eli Kesoilin värit. Niitä en voi sietää yhdessä, enkä oikeastaan erikseenkään. Mutta tuollain hennompina versioina ne menettelee aika kivasti. Ennen inhosin myos tuollaista lohenpunaista, mutta nyt se on alkanut kummasti mun silmääni viehättää.

Ja sitten pieni valitus...täällä on taas niin hitsin kuuma, varjossa melkien 30 C, onneksi pieni tuulenvire hiukan viilentää. Mutta mulla valuu hiki ihan noroina, kun yritin asken hiukan lepäillä tuolla pihalla. Ylipäätänsä täällä on kyllä nyt talviaikana tosi mukavat säät, mutta välillä tulee tälläsiä helle jaksoja, jotka menettelee, jos ei jatku liian kauan.Jännä kyllä, kesällä täällä 30 C tuntuu tosi mukavalta keliltä, ei helteeltä ollenkaan. Kesällä tulee tukalaa kun lämpötila lähenee 40 C. Kaikki taitaa olla niin suhteellista. ;)