Tuesday, December 7, 2010

Über söpöjä juttuja ja trendikysely

 Tässä on tämän hetken yhdet suosituimmat trendi kaverit, pöllö ja kärpässieni.

 Mua on alkanut itseänikin kovasti pöllöt kiinnostaan, aina olen kyllä tykännyt kärpässienistä.

 Tässä esim. tosi kiva pöllökuosi.

 Ja pampuloita ja tupsuja ja kaiken maailman röyhelöitä näkee nyt myös paljon. Ja niihin mä oon nyt ihan heikkona. No, tosin olen kyllä aina ollut. ;)

 Linnut on kanssa nyt tosi trendikkäitä.

 Ja kaikenlaiset käsintehdyt hiukan hippimäiset jutut.

Ja tietysti perhoset.

Mä en itse mitenkään piittaa muodista tai trendeistä, sen paremmin vaatteissa tai sisustuksessa. Mutta mun silmä tottuu niihin tosi helposti, kun olen aina joutunut työni puolesta niitä kuitenkin seuraamaan ja mua aina kyllä kovasti kiinnostaa seurata sisustus- ja muotitrendejä. Joten aika usein kuitenkin ihastun joihinkin trendijuttuihin ja lisään niitä sitten sisustukseen ja vaatteisiin. Mutta en vois kuvitellakkaan, että trendit sanelis sitä miten sisustan tai pukeudun. Nappaan sieltä vaan sellasia juttuja, jotka sopii omaan tyyliini.

Ja toisaalta aika usein käy myös niin, jonka jokainen suunnittelualalla työskentelevä tietää, että sitä jotenkin osaa haistella tulevia trendejä jo etukäteen, eli käytännössä sitä ei oikeastaan ole koskaan esim. pukeutunut kovin muodinmukaisesti, vaan pikemminkin hiukan liian etuajassa. Sama koskee myös sisustamista. Sitten kun ne jutut tulee lopulta kauppoihin, onkin niihin jo kerinnyt kyllästyä ja jotain uutta on taas mielessä.

Nuorenpana olin noiden trendiasioiden suhteen paljon epavarmempi, toisaalta silloinkin jo karsastin muodinorjuutta, mutta toisaalta en kuitenkaan kehdannut ihan kovasti siitä poiketa, hyvä esimerkki siitä on farkkujen lahkeiden leveys tai vyötärön korkeus. Vanhanaikaisia farkkuja sitä ei mitenkään olis kehdannut laittaa. Nykyisin musta persoonallinen sisustaminen ja pukeutuminen on aina paljon tyylikkäämpää kun viimisen muodin mukainen. Mun mielestäni persoonallisuus ja omaperäisyys on aina huippumuotia.

Mitä mieltä ootte? Vaihtuuko tyyli sisustuksessa ja pukeutumisessa muodin ja trendien mukaan, vai eikö vois vähempää kiinnostaa? Oletko trendien seuraaja vai oman polkusi kulkija?

Edit.
Ihanuudet by Fleure antoi tuolla kommenteissa  linkin tosi ihanalle Advanced Style-blogille, kannattaa käydä katsomassa. Ja mä kun olen luullut että 50 is the new 40, mutta olen ollut täysin väärässä...Mä ihastuin niin, että lisäsin ton blogin omaan blogilistaanikin. ;)