Thursday, January 6, 2011

Iltaa odotellessa
Taas on Olli linssiluteena, mutta laitetaan nyt kuva myös Sirpusta, ettei kuvista saisi niin erheellistä käsitystä, että meillä olis vain yksi kissa. Neljähän meillä niitä nyt tällä hetkellä täällä asustaa.

Tänään on mulla taas se siivouspäivä, en vaan pääse oikein edistymään, kun  jämähdin sommitteleen kuvia kehyksiin. En ole saanut vielä taulun taulua seinille, sitten seinien maalauksen jälkeen. Enkä saa kyllä vieläkään. Tungen taas kehykset laatikkoon ja odottelen uusia ideoita.

Kävin tänään suihkussakin, kirjaan sen nyt tähän ylös, että voin tarkistaa täältä, kun taas seuraavan kerran mietien, että kuinka kauan siitä on, kun viimeksi suihkuun uskaltauduin. Nautin kyllä siitä, että ei tartte joka päivä suihkutella, niin kuin ennen, kun piti joka päivä olla ihmisten ilmoilla. Se hyvä puoli ainakin tästä kotona työskentelystä on, ettei tartte joka päivä muutenkaan laittautua. Vaikkakin mä voisin siihen hiukan enemmän huomiota kiinnittää, koska onhan täällä sentään Rob. Sitä vaan niin unohtaa sen, että voishan sitä ihan oman miehensä iloksi joskus hiukan nätimmältäkin näyttää.

No meillä on tänään sovittuna romanttinen illallinen, joten nyt pitää laittaa paikat kuntoon ja voisin itsekin yrittää hiukan kaunistautua ja ehkä laittaa ihan oikeat vaatteetkin päälle. Yleensä mä haahuilen pyjamissa ja aamutakissa täällä kaiket päivät. ;)