Monday, January 3, 2011

Kinkkinen kollaasi


Tämän kertainen värikollaasi meinas tuottaa ylipääsemättömiä vaikeuksia. Tuota kirkasta vihreää ei yksinkertaisesti tahdo löytyä meiltä mistään. Syy on selvä, mä en pidä siitä väristä. Se tosin on Robin lempiväri. Kumpikohan täällä meillä dominoi värien suhteen?

No ehkä mä hiukan dominoin, mutta koitan ottaa Robin mielipiteen kyllä huomioon, tosin sitä ei nyt edes kiinnosta sisustusasiat ihan yhtä paljoa kuin mua. Ja oikeastaan meidän nykyiset värit on meidän molempien yhteisisä lempivärejä. Mitenkä on teidän huushollissa? Päätetäänkö sisustusasiat yhteistuumin vai dominoiko jompi kumpi?

Ratkasin kollaasiongelman tekemällä kollaasin tällä kertaa hiukan eri tavalla, eli sommittelin värit valmiiksi ja kuvasin muutamia otoksia. Sain yhdistettyä nyt värikollaasin osaksi hiukan suurempaa projektia, eli tänään mulla on ohjelmassa materiaalien uudelleen järjestys.

Mulle on kertynyt tännekin jo aika uskomattomat määrät kaikkea pientä nippeliä ja nappelia. Olen oppinut tässä vuosien varrella, että jos inspiraatio on aluillaan, kuten nyt vähän siltä tuntuu, niin kannattaa ekaks järjestellä materiaalit kunnolla. Se helpottaa niin valtavasti työtä sitten jatkossa. Mulla on taas mielessä niin monta ideaa, että saa nähdä miten käy. Pitää ensin rauhoittua ja antaa niiden muhia rauhassa. Sillä aikaa voin jatkaa järjestelyhommia.

Täällä muuten lisää noita valkomustavihreä kollaaseja.