Thursday, January 27, 2011

Moninaista shoppailua + edit.
Rakastan shoppailua silloin, kun siihen on hyvä syy. Itse en oikeastaan tartte mitään, joten ihan vaan itselle shoppailu on turhauttavaa, mutta lahjojen ostelu on kivaa. Kävinkin shoppailemassa oikein sydämen kyllyydestä, sain shoppailla äitinä, mummona, tätinä, kummitätinä ja vielä siskonakin. Mikä vois olla ihanampaa kuin ostella kivoja juttuja rakkaille ihanille ihmisille.

Meillä on ollut perheessä nyt sekä suurta surua, että myös paljon ihania läheisiä hetkiä. Olen jutellut siskoni kanssa lähes päivittäin, pitkiä puheluita, kuten meillä oli Suomessa asuessani aina tapana. Ollaan itketty ja naurettu. Muisteltu menneitä ja suunniteltu tulevia. Jos en ole ennen kertonut, niin kerrompa nyt, että mulla on maailman ihanin pikku sisko.

Lahjat odottaa vielä paketoimista. Tarkempia kuvia en viitsi lahjoista näyttää, koska pitäähän jotain jäädä yllätykseksikin. Ja vielä puuttuukin jotakin juttuja.

Ja laitoinpa nyt vielä kuvan meidän Lucy-kisusta, kun on tullut laitettua kuvia niin paljon muista, varsinkin Ollista. Jos Lucy olis ihminen, se saattais olla henkivartija tai jopa korkeimman oikeuden tuomari. Lucylla on voimakas oikeudentunto ja suojeluvietti. Jos Lucy nukkuu rauhassa, niin voi olla varma, ettei meidän nurkilla ole mitään hätää. Se puolustaa aina sellaisia, jotka se näkee olevan alakynnessä.

Edit.
Sain vihdoin laitettua labelit postauksiin, siinä kyllä vierähti pitkä tovi, mutta kun pääsin alkuun, en voinut jättää kesken. Nyt löytyy sitten multakin tagi-pilvi sivupalkista. ;)

14 comments:

 1. Pakko kysyä, että onko teillä siellä jotenkin ihan erilainen valo, kuin täällä meillä Suomessa (vai onko sitä unohtanut jo, miltä valoisuus näyttää)? ;D
  Kuvasi, johon valo pääsee, on nimittäin aina jotekin mahdottoman kirkaita, kauniita ja niissä on upea valo.

  ReplyDelete
 2. Hienoa, että voit maailman ihanimman siskosi kanssa jutella perheesi suruista ja iloista. Se auttaa tosi paljon, kun toinen tietää puolesta sanasta mitä itse tarkoittaa. Vähemmän tutuille pitää selittää asioita enemmän, eikä kaikkea voi eikä edes haluakaan kertoa.


  Lycy näyttää todella valppaalta ja on todella kaunis eläin.

  Olet taas ottanut ihania kuvia. Lahjojen saajat ovat taatusti onnesta mykkärällään.

  Ihanaa viikonloppua!

  t.Jaana

  ReplyDelete
 3. TeeTee
  Kiitos. Onhan valo täällä erilainen, tää on niin paljon etelämpänä. Valo siellä pohjoissa on niin paljon pehmeämpi, täällä valo on jyrkempi. Ja valot ja varjot piirtyy siksi jyrkemmin myös kuviin.

  Jaana
  Niin, oma sisko on kyllä siitä ihana henkilö, että ei tartte taustoja selitellä. Siksi sitä ymmärtää tosiaan jo puolesta sanasta.

  Mä luulen kanssa, että lahjojen saajat kyllä ilahtuvat.

  Ihanaa viikonloppua myös sulle. :))

  ReplyDelete
 4. Onnea tageista! En taida koskaan saada aikaiseksi.

  Lahjoja on kiva antaa. Taidan tykata siita viela enemman kuin lahjojen saamisesta. Vaikka on se sekin kivaa.

  Lucy on upea kissa. Tainnut tulla emantaansa ;)

  ReplyDelete
 5. Johanna
  Mä tykkään kyllä ehdottomasti enemmän antamisesta kuin saamisesta, se on vielä lisääntynyt näin iän myötä, kun ei enää tartte mitään, mutta tietty on kiva lahjoja saadakin.;)

  Mä olen haaveillut noita tageista jo pitkään, tänään oli just sopivaa luppoaikaa, se oli oikeastaan ihan mukavaa puuhaa, tuli käytyä pikaisesti läpi kaikki vanhat postaukset.

  ReplyDelete
 6. Lämpimät halit. Mikä sen parempaa tukea kuin siskot silloin kun tarvitaan. Meilläkin puhelimet soivat puolin ja toisin, eteenkin viikonloppuisin. Lahjat! Aaah, ihana keksiä ja pakata ja lähettää.
  Tai lyhennettynä: Ditto!

  ReplyDelete
 7. Label-luettelon minäkin laitoin, mutta en viitsinyt tehdä niin suurta hommaa kuin sinä, laiskana pistin vain aloituspäivämäärän.

  Lahjoja on kyllä ihana ostella ja aina mietinkin ajatuksen kanssa lahjansaajan persoonaa ja mimmonen lahjan pitää olla. Tämä pätee suurempiin juhliin, mutta tietty joskus shoppaan ihan älytöntä koska se on vaan niin hauska ja pakko ostaa se juuri tietylle.
  On kyllä mukavaa kun on sisko. Minulla on idearikas isosisko ja hänen kanssaan on mukava ideoita toteuttaa.

  ReplyDelete
 8. Minustakin on kiva ostella lahjoja läheisille. Huonompi juttu on se, että saatan unohtaa esimerkiksi kummilasten synttärit kokonaan, se on noloa.

  ReplyDelete
 9. LENNU
  Mä kanssa koitan todella miettiä lahjansaajan persoonaa tarkasti lahjaa valitessa, siitä johtuen mulla yleensä lahjat ei koskaan mene ajoissa perille, koska joskus sen "oikean" jutun löytämiseen menee aikaa. Mun sisko on kanssa just sellanen, että sen kanssa on niin mukava tehdä kaikenlaista, meillä on niin samanlainen maku ja mieltymykset. Se on suuri rikkaus. :)

  Kirjailijatar
  Mun kummitytön synttärit on onneksi seuraavana päivänä omista synttäreistä, eli sitten kun sen unohdan, niin olen jo täyshöperö. Mutta siitä huolimatta en koskaan muista ostaa lahjaa ajallaan. ;)

  ReplyDelete
 10. Siskot ja sydänystävät on kultaa <3

  ReplyDelete
 11. MaaMaa
  Ja aivan parasta on sydänystäväsisko. ;))

  ReplyDelete
 12. Ihania juttuja. Harajuku loversii ja Guessiä. Ollaan tänään saatu loputkin rojut kannettua tänne uuteen kämppään ja vanhaa kämppää kohti ei tarvi enää ees vilkasta! :) Jee! Kaapokin on kotiutunu jo tosi hyvin! Tää on iiiihana kämppä. Mut jutskaillaa joskus lisää! :)

  ReplyDelete
 13. Sirpu
  Joo, ihani juttuja tulossa, sun pitääkin antaa mulle se sun uusi osote.

  Tosi kiva, että saitte nyt ihanan kämpän ja että Kaapokin viihtyy siellä. Jutskataan lisää vaikka mesengerissä. :)

  ReplyDelete
 14. Joo jutskaillaan! Mä laitan meidän uuden osotteen sulle sähköpostiin! :)

  ReplyDelete