Sunday, January 30, 2011

Yöelämää? + Sunday Classic


Jos olisin tullut nuorempana tänne Los Angelesiin, niin voin vaan kuvitella, että sitä olis tullut bailattua aikalailla, mutta ei me enää oikein jakseta sellasta, me käydään tosi harvoin iltaisin missään. Baarit ja yökerhot ei oikein jaksa kiinnostaa. Ja yökerhoihin ei ehkä edes päästäs sisälle, täällä on aika armotonta, jos on esim. liian vanha tai lihava, niin voi olla että portsari ei päästä sisälle. Joten mun ei kannata edes yrittää. ;)

Oikeastaan me käydään vaan konserteissa, viime perjantaina oltiin taas, jo neljättä kertaa, Daniel Lanoisin konsertissa. Täällä on tosi kivoja klubi-tyylisiä konserttipaikkoja. Niissä on mukava rentomeininki, se sopii meidän kaltaisille vanhoille hippipieruille paremmin.
 
Yleensä me vietetään iltaan kaikkein mieluiten kotona. Katsotaan joku leffa, kuunnellaan musiikkia, luetaan tai istutaan vaan ulkona tähtiä tuijotellen. Hyvin rauhallista meininkiä.

Me ollaan enemmän päiväliikkujia. Viikonloppuisin käydään ulkona, valitaan joku kiva mesta ja käppäillään ja käydään syömässä. Ja illaksi sitten taas ajoissa kotiin. Taidetaan olla jo vanhoja. Mutta ihan kivaa meillä on. ;)

Ai niin, täällähän ollaan vielä sunnuntai-illassa, joten ymppääkin tähän samaan sunnuntaiklassikon. Valitettavasti tän Daniel  Lanoisin videon embed on estetty, joten tässä linkki siihen...Lotta Love to Give! Oops, linkitys Sunday Classic:iin olikin jo sulkeutunut, joten se siitä sitten. ;)

8 comments:

 1. Kivaa, että readerissä on jo koko postauksesi! Kiitos! No voi olla että tulen kommentoimaan entistäkin harvemmin ;-)
  Samat täällä bailaamisen knassa, vaikka me ollaan 40 ja vähän alle :-D

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia:)

  Varmasti ois monta paikkaa tutustuttava
  jos itse siellä olisi,
  mutta ei sitä itsekään jaksa
  enää joka viikonloppu ulos
  leffaillat kotonakin on kivoja<3

  Oi aj tähtien katselu
  kuulosti niin romanttiselta:)

  Jamssi

  ReplyDelete
 3. Löysin kirja-alesta pienen hienon valokuvakirjan Los Angelesista ja siinä on tosiaan kauniita värejä, taloja ja ihmeellinen auringonpaiste:)
  Mikä on sinun suosikkipaikkasi?

  ReplyDelete
 4. Vanda
  lol, toivottavasti tulet nyt entistä useammin kommentoimaan.

  Mulla alko se bilettämis into kanssa laskea siinä 40 tienoilla. ;)

  Jamssi
  Onhan täällä tosiaan paikkoja ja aika paljonhan niitä on kuitenkin tullut jo nähtyä, vaikka ei ihan koko ajan menossa ollakkaan. :)

  Hippityttö
  Los Angeles on kokonaisuudessaan kiehtova kaupunki, ihan erilainen, kuin kuvittelin. Lämmin ilmasto ja monikulttuurisuus tekee tästä just niin omaleimaisen.

  Mulla on oikeastaan aika paljonkin suosikkipaikkoja, ja aionkin niitä taas hiukan esitellä kuvien kera. Downtown, Hollywood, Chinatown ja Venice Beach on mestoja, joissa useimmiten tulee käytyä.

  ReplyDelete
 5. hah,kyllä mua nauratti toi portsari juttu...vai ei vanhoja ja lihavia...onpas niillä varaa valita ja mites ne jenkkilän tosi lihavat,niille on kait sitten omat mestat.Ei ees varmaan kiinnostais tollaset paikat.
  Mä rakastan kaikkia konsertteja,mielummin vielä pienempiä klubikeikkoja...ja ylitse kaiken rakastan tanssimista.Luulen ett siellä olis mun wonderlan...kaikki maailman musiikkityylit yhden kaupungin sisällä.

  ReplyDelete
 6. Ihanuudet
  Niin, mä en tiedä, josko täällä tosiaan olis erikseen mestat lihaville. Joku aika sitten katsoin telkkarista dokumenttia lihavista, siellä sellainen parikymppinen tyttö itki ja selitti, että ei päässyt omiin ravintolaan omiin synttäribileisiin, kun oli liian lihava, muut seurueen jäsenet olis päästetty.

  Klubikeikat on ihania, niissä on niin intiimi ja rento tunnelma ja tietty voi myös tanssia. Kyllähän tää aika unelma paikka on siinä mielessä, että musiikkia ja tapahtumia riittää joka lähtöön. ;)

  ReplyDelete
 7. Ihastelin noita kuvia. Illat ovat usein parasta aikaa päivästä, just tuolla tyylillä kuin sinulla siellä.

  ReplyDelete
 8. Arleena
  Iltaisin saa kyllä ihan hauskoja ja kiehtovia kuvia. Usein kyllä jätän kameran silloin kotiin, mutta kannattais kai ottaa se useammin mukaan yöelämään. ;)

  ReplyDelete