Sunday, January 30, 2011

Yöelämää? + Sunday Classic


Jos olisin tullut nuorempana tänne Los Angelesiin, niin voin vaan kuvitella, että sitä olis tullut bailattua aikalailla, mutta ei me enää oikein jakseta sellasta, me käydään tosi harvoin iltaisin missään. Baarit ja yökerhot ei oikein jaksa kiinnostaa. Ja yökerhoihin ei ehkä edes päästäs sisälle, täällä on aika armotonta, jos on esim. liian vanha tai lihava, niin voi olla että portsari ei päästä sisälle. Joten mun ei kannata edes yrittää. ;)

Oikeastaan me käydään vaan konserteissa, viime perjantaina oltiin taas, jo neljättä kertaa, Daniel Lanoisin konsertissa. Täällä on tosi kivoja klubi-tyylisiä konserttipaikkoja. Niissä on mukava rentomeininki, se sopii meidän kaltaisille vanhoille hippipieruille paremmin.
 
Yleensä me vietetään iltaan kaikkein mieluiten kotona. Katsotaan joku leffa, kuunnellaan musiikkia, luetaan tai istutaan vaan ulkona tähtiä tuijotellen. Hyvin rauhallista meininkiä.

Me ollaan enemmän päiväliikkujia. Viikonloppuisin käydään ulkona, valitaan joku kiva mesta ja käppäillään ja käydään syömässä. Ja illaksi sitten taas ajoissa kotiin. Taidetaan olla jo vanhoja. Mutta ihan kivaa meillä on. ;)

Ai niin, täällähän ollaan vielä sunnuntai-illassa, joten ymppääkin tähän samaan sunnuntaiklassikon. Valitettavasti tän Daniel  Lanoisin videon embed on estetty, joten tässä linkki siihen...Lotta Love to Give! Oops, linkitys Sunday Classic:iin olikin jo sulkeutunut, joten se siitä sitten. ;)