Tuesday, February 22, 2011

tHe GoRgEoUs bLoGgEr PaLkiNtO1. Milloin aloitit blogisi?
Ekan blogin pistin pystyy 2006 lokakuussa.
2. Mistä käsittelet blogissasi?
Tämä on kai sellanen yhdistetty valokuva ja  lifestyle blogi, pääpaino ehkä sisustelussa. Ja koitan myös esitellä Los Angelesia omasta näkökulmastani.
3. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Jokainen blogi on tietysti erityinen, jos se on oman näköinen. Ehkäpä myös tämä asuinpaikkani antaa blogilleni  jotain erityistä. Suomalainen mummo viettämässä "hippielämää" Kalifornian auringon alla.
4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?
Tämän blogin perustin erityisesti sitä varten, että haluan tallentaa muistoja valokuvien avulla elämästäni täällä LA:ssa. Ja toinen syy on se, että kaipaan tälläistä kivaa "kahvipöytä rupattelua", jota täällä blogilla ilokseni kommentien muodossa käydään.
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin oppi kirjoittamaan paremmin. Ja haluaisin tehdä blogistani entistä positiivisemman ja inspiroivamman, sekä itselleni että lukijoille. 

Sain tämän tunnustuksen Omamaamansikan Johannalta, kiitos oikein paljon. :))

Tämän palkinnon voisin antaa kyllä todella useallekin blogille, mulla on tuossa sivupalkissa aika pitkä lista toinen toistaan ihanampia blogeja, tällä kertaa poimin sieltä nämä blogit:Jokkemaa, ihanan runsas, värikäs ja inspiroiva
Sitä tätä tota, hauska ja  omaperäinen
Huopalintu, herkkä ja kaunis
Henrietta Hassinen, sykähdyttävä ja lumoava
Mamman maailma, kaunis, lämmin ja ystävällinen


15 comments:

 1. Kiitos ihana Itkupilli. Palaan asiaan lasten hiihtolomien jälkeen, näissä merkeissä nyt jännää tiedossa.

  ReplyDelete
 2. Voi hurja, tämäpä oli yllätys! Ihailen sinun luovuutta, värejä ja blogisi mielenkiintoisia kuvia LA:sta. JA tietysti värikollaaseja! Vien tunnustuksen mukanani ja vastailen kysymyksiin, kunhan ehdin.

  ReplyDelete
 3. Thank you darling olen otettu. Kuten olen sanonut muillekin kunnian myöntäneille kiitän kauniisti ja kumarran se antaa intoa jatkaa blogia kun kerran joku siitä tykkää jollain muotoa utta jätän kunnian tähän. Koska olen kykenemätön jakamaan sitä miljoonalle suosikilleni en kehaa itsekkään retostella.
  Jännää aloitin vasta vajaa vuosi sitten koko blogin ja musta tuntuu että oisin ollut täällä aina ja näin lomamatkallakin pitää käydä tsekkailemassa missä mennään ja jakaa kuvia kun ei osaa pois olla. Tästä on muodostunut elämäntapa ja virtuaalikavereista tullut tärkeitä ihmisiä joita joskus ajattelee oikeassa maailmassakin, ihmeellistä.
  Kiitos vielä ja halit:)

  ReplyDelete
 4. Unelma
  Eihän tuolla mitään kiirettä ole, nauti nyt hiihtolomasta lasten kanssa. ;)

  Trina
  Kiitos ja olet kyllä tunnustuksen ansainnut ja eihän tällä tosiaan mitään kiirettä ole, vastaile kun siltä tuntuu. ;)

  Henrietta
  Mulla on hiukan kausiluonteista tämä tunnustuksiin vastaaminen, nyt on ollut taas vaihe, että osallistun.

  Kyllähän tästä blogimaailmasta on tullut mullekin ihan uskomattoman tärkeä osa elämää. Ja virtuaalikavereista on tullut ihan oikeita ystäviä. ;)

  ReplyDelete
 5. Sulla on kyllä ihan oman näköisesi blogi,onnea vaan tunnustuksen johdosta!

  ReplyDelete
 6. Mä hekotin itseni työpöydän alle tästä "hippi mummosta" - sun pyrkimys positiivisuuteen ja inspirointiin siis osuivat heti kertaheitolla nappiin...

  ReplyDelete
 7. Yaelian
  Kiitos. :))

  Johanna
  lol, no se on kiva, jos olen saanut tänään ainakin yhdet suupielet kääntymään ylöspäin. ;)

  ReplyDelete
 8. Noidenkaan ruusujen elämänhehkua ja positiivisuutta on vaikea lakata tuijottamasta, niin kauniita ovat. Kiitos !

  ReplyDelete
 9. Wihtori
  No noi tuntuukin olevan ihan uskomattoman eläväisiä ruusuja, luulin jo, että ne vetelee noissa kuvissa viimeisiä, mutta vieläkin ovat maljakossa. ;)

  ReplyDelete
 10. Kiitos! Täällä on aina niin kauniit sävyt ja kuvat että olen kateudesta vihreä (hei, mutta olen muutenkin vihreä!) :)

  ReplyDelete
 11. Jokke
  Kiitos ja lol, juu sä oot kyllä niiin vihreä, että vaikea kuvitella ketään vihreämpää. Sä olet inspiroinut mua niin valtavasti, että olet kyllä tunnustusken ansainnut. ;)

  ReplyDelete
 12. Kiva lukea, mitä ajattelet omasta bloggauksesta . Tämä myös näkyy blogissasi, ihania sisustuksellisia asetelmia, sisustusta ja kaupunkiretkiä. Mukava blogi.

  ReplyDelete
 13. Arleena
  Kiitos, kommenttisi ilahduttaa tosi paljon, varsinkin kun ollaan jo niin pitkään oltu blogikavereita, minä kanssa tykkään sun blogista, koska itseäni kiinnnostaa aina erityisesti kaikki sisustusasiat ja niitähän just sunkin blogista paljon löytyy. :))

  ReplyDelete
 14. Tulin nyt hakemaan haastettani, katsotaan, mitä saan aikaiseksi.
  Eilen tulimme kotiin kylpylämatkalta hiihtolomalaisten kanssa.

  ReplyDelete
 15. Unelma
  No teillä oli sitten varmaan tosi mahtava hiitoloma. ;)

  ReplyDelete