Sunday, February 20, 2011

Kulta vai hopea?

Värikollaaseissä oli vuorossa taas viiden värin haaste ja värit nyt taas oikein mulle mieluisia. Mustasta, harmaasta ja valkoisesti nyt olen aina pitänyt, hopean ja kullan kanssa mulla on mieltymykset vaihdelleet ja olen jotekin yrittänyt päästä selville, että kumpi olis enemmän mun väri.

Hopea sopii mun ihonväriin paremmin ja olinkin tosi iloinen, että anopiltani viime hääpäivänä saamani vanha vihkisormuskin on valkokultaa, joten sen kanssa sopii sitten hyvin hopeanväriset muutkin korut, tosin harvoin muita koruja käytän. Mutta en osaa päättää mitään lopullista noiden värien suhteen, tykkään molemmista ja kyllähän niitä voi mielestäni jopa yhdistelläkin.

Niimpä molempia värejä löytyy jonkin verran myös meidän sisustuksesta, mutta ehkä kuitenkin enemmän hopean väriä, kuvista nyt vain ylin ja alin vasemmalla on täältä omista nurkista. Muut on sitten taas sieltä sun täältä Los Angelesista. Höpsis...kun luin uudelleen, niin onhan keskirivin keskimmäinen ja oikeanpuoleinenkin kuva täältä meiltä kotoa.

Miten on, kulta vai hopea? On joku ihan selkeästi jomman kumman kannalla?

Lisää kollaaseja täällä.