Wednesday, February 16, 2011

Inhokki paljastuksia
Tässä tulee nyt lupaamani paljastukset, eli 7 asiaa minusta, jota ehkä en ole aiemmin paljastanut. Olen jo niin monta kertaa tehnyt paljastuksia, mitään uutta en nyt oikein enää keksinyt, paitsi että voisin kertoa asioista, joista en erityisemmin pidä. Nämä ovat ihan vain makuasioita, eli en mitenkään yleisesti halua näitä asioita arvostella, jotkut jutut ei vaan ole mun juttuja ja voivat sopia muille kyllä ihan kivasti.
 1. Tykkään tosi monista erilaisista sisustustyyleistä, siksi ehkä mulla itselläni onkin täysin sekatyyli, koska en osaa päättää mikä olisi se mun omin tyylini. Mutta musta/kromi tai vaalea "koivupuu" sisustus ei oo mun juttuja.
 2. En tykkää myöskää liioista turhista koriste-esineistä ja pikku sievistä krumeluureista tai sisustustauluista. Esineissä pitää olla jotain särmää ja persoonallisuutta. Inhoan silkkikukkia.
 3. Ruuan suhteen olen lähes kaikki ruokainen, tutustun mielelläni uusiin ruokiin ja makuihin. Tähän asti on tullut vastaan kaksi sellaista inhokkia, joita en enää halua edes maistaa, eka on se norjalainen ruskea juusto, onkohan se nimeltään joku ski ost tai jotain sinne päin ja toinen ällötys, johon täällä Amerikassa tutustuin on peanut butter, se on jotenkin samallalailla ällöä kuin toi juusto. Molemmat on epämääräisen neutraaleja, ei oikein tiedä onko ne makeita vai suolaisia.
 4. Juomapuolelta inhokkini on gin. Jo pelkkä ginipullonkin näkeminenkin etoo.
 5. Vaatetuksessa ei silmäni ole ainakaan vielä tottunut kasarilookkiin, väittäisin, etten enää koskaan vedä jalkaani porkkanalahkeisia korkeavyötäröisiä ukkohousuja. Mutta toisaalta muodin suhteen on makuni kyllä muuttunut niin moneen kertaan, että vannomatta paras.
 6. En pidä myöskään sellaisesta yli naisellisesta teennäisestä bimbo-lookista, jollaista varsinkin täällä Amerikassa näkee paljon.
 7. Tykkään autoista ja rakastan autolla ajamista, vaikka suhtauden kyllä periaatteessa nihkeästi tarpeettomaan yksityisautoiluun. Autoista inhokkini on Humer, sellaista kamalaa militaristista rumilusta en huolisi, vaikka ilmaiseksi saisin.
 
Nämä oli vastaukset liittyi tunnustuksiin, joita sain mm. Hyvä Mieli-blogilta ja Lady Laetitialta ja pari muutakin tunnustusta olen saanut, mutta en enää onnistunut löytämään niitä tuolta kommenteista, jos löydän ne, niin linkitän sitten tähän myöhemmin. Olen taas tapani mukaan niin natku, etten haasta ketään. Haasteen voi kyllä napata tästä, jos tuntuu olevan tarvetta tunnustuksiin.


Mieluusti saa kyllä myös kertoa omista inhokeista kommenttilootassa, makuasioistahan on aina kiva keskustella. ;)

18 comments:

 1. Aika samoilla linjoilla mennään,ainakin sisustusmaun suhteen.
  Vaatemaku muuttuu aina tarpeentullen ja mikä tuntuu nyt järkyttävältä,voi kohta olla ainakin ihan ok...
  Ruuan suhteen oon aika kaikkiruokainen,paitsi että kaikki lihat inhottaa,ainakin erikoisuudet niistä,päät,aivot yms.
  Siitä maapähkinävoista saa muuten aivan sairaan ihanaa afrikkalaista ruokaa...Gambiassa nimeltään Domoda.

  ReplyDelete
 2. Ihanuudet
  Meillä tuntuu olevan aika samanlainen maku monissa asioissa. Ja muodin suhteen on tosiaan vannomatta paras. Mä en oo onneksi joutunut vielä tilanteeseen, jossa pitäis maistaa aivoja tai pässin kiveksiä yms. ällöttävältä kuullostavaa, voi olla että jäis maistamatta.

  Mä uskon, että jos en tietäis ruuan sisältävän maapähkinävoita, niin vois olla ihan hyvää, pelkältään en vaan voi sitä enää edes haistaa. ;)

  ReplyDelete
 3. Hello, *itKuPiLLi*!!!
  Really great posting. Excellent creation! You are fantistic! You are Master! Congratulations!!!

  ReplyDelete
 4. Yhdyn kasari inhoon, ei enään koskaan. Vaalea koivu ei taivu mullakaan eikä bibmbot:)

  ReplyDelete
 5. Mullekaan ei peanut butter maistu. En tieda mika siina on. Lapset vinkuivat, etta pitaisi saada peanut butter ja jelly leipia. Ostettiin ja tehtiin. Lapset ilmoittivat, etta ei tarvitse toiste tehda...

  Ma aina ihmettelen, kun kaikissa stailausohjelmissa naisille leikataan hiukset puolipitkiksi (taa on kai se takoittamasi bimbotyyli) ja jotenkin samalla muotilla. Mutta sitten muotikuvissa, Hollywoodissa, seurapiireissa vilahtelee vain pitkahiuksisia kaunottaria. Olen tullut siihen tulokseen, etta bimbolook tuo eniten dollareita kampaajille ja sen vuoksi sita harrastetaan. No, tulipahan taas vakavamietteista pohdintaa :)

  Puun suhteen olen samoilla linjoilla. En kesta kesamokkilookkia. Ukkohousut olin jo unohtanut. Samoin etsin kotiin esineita ja tauluja, jotka ovat "oikeita". Tosin kylla etenkin kylpyhuoneista loytyy sisustustauluja.

  Sulla oli kiva lista. Sorry tama pitka vastaus!

  ReplyDelete
 6. Henrietta
  Aika sama maku taitaa meilläkin olla monessa asiassa. ;)

  Johanna
  Mä yritin ihan vilpittömästi tykätä peanut butterista, mutta ei onnistu. Eikä tykännyt muuten mukaan lapset siitä, kun olivat täällä käymässä.

  Mä tarkoitan sillä bimbo-tyylillä sellaista teennäistä lookkia, jossa joka kohta on viimesen päälle tip top ja tukka jokaista karvaa myöten laitettu, hiukset voi olla pitkät tai puolipitkät. Sellasia ylinaisellisia bimbon näkösiä julkkiksiakin on paljon. Sitten on ihan erikseen luonnollisen ja oikean ihmisen näköset kaunottaret, jotka ei ole niin silattuja ja pynttättyjä....no nyt mäkin aloin kirjottaan tänne romaania...pitkät kommentit on ihan kivoja.;)

  Kyllä sisustustaulutkin voi olla ihan ok, jos niissä on jotain kivaa, ettei ole vaan muodon vuoksi seinälle läntättyjä. ;)

  ReplyDelete
 7. Beanut butter on maailman parasta herkkua! Sitä kun saa nykyisin täältäkin, niin sitä on aina jääkaapissa. Tosin Lidlin vastaava ei ole läheskään niin hyvää kuin ameriikan herkut.

  ReplyDelete
 8. Lepis
  Mä yritin urheesti opetella syömään sitä, mutta ei onnistu, en kyllä itsekkään ymmärrä, että mikä siinä niin mua tökkii. Mutta kiva, jos sitä saa nyt Suomestaki. :)

  ReplyDelete
 9. Minäkään en siitä ruskeasta norjalaisesta juustosta pidä,.ihan ällöä! Lapsuudenystävän norjalainen äiti sitä aina tarjoili....Mutta peanut butterista taas tykkään,mutta sellaisesta,johon ei ole mitään lisätty,ja käytänkin sitä usein,myös kastikkeissa. Mun mielestä kyllä se Lidlinkin on ihan hyvää,vaikka Lepiksen mielestä se ei ole;D

  ReplyDelete
 10. Voi teitin kans, kun ette siitä herkkujuustosta tykkää, minusta se on niiiiin hyvää :) Mitenkäs se pässi sanoikaan "Makunsa kullakin...."

  ReplyDelete
 11. Yaelian
  Norjalainen juusto oli mun äidin herkkua ja vaikka kuinka yritin siitä tykätä, niin ei voi mitään, jokin siinä tökkii.

  Mä uskon, että peanut butter on kyllä ihan hyvää ruuanlaitossa, paljaaltaan tai hillojen kanssa se vaan tuntuu niin vastenmieliseltä.

  Amalia
  Just niin, makunsa kullakin, makuasiat on kyllä niin henkilökohtaisia, että niistä on turha kiistellä. ;)

  ReplyDelete
 12. Minä rakastan kutunjuustoa! Ja ällöän laillasi Hummer-autoja.... makuasioista ei voi kuin kiistellä :-D

  ReplyDelete
 13. Virvatuli
  Mä rakastan kutunjuustoa, mutta en tiedä onko se norjalainenkin juusto sitten kutunjuustoa, ehkä, mutta se on sitten ihan erilaista, kuin kutunjuusto yleensä.

  Monet kyllä tykkää Humer-autoista, joten makuasioista ei voi kuin kiistellä. ;)

  ReplyDelete
 14. Inhokit paljastavat ja kenelläpä ei niitä olisi.
  Oli mukava lukea

  ReplyDelete
 15. Arleena
  Mulle tulis ihan mielettömän pitkät listat, jos kirjoittaisi asioista joista pidän, aika lyhyeksi jäi noi inhokkilistat. ;)

  ReplyDelete
 16. Kivoja paljastuksia :)
  Paljastan mielipiteet samoista aiheista:
  1. sisutuksessa en tykkää mustavalkoisesta
  2. ei mitään 'roinaa' missään kiitos ;)
  3. en tykkää maksasta (erityisesti maksalaatikosta) enkä aio ikinä syödä munuaista. Mielummin sitten vaikka maistan sitä grillattua torakkaa kuin munuaista!
  4. juomapuolelta en tykkää äklömakeista drinkeistä, kuten sex on the beach
  5. Itse en pukisi 'lökäpöksyjä' päälleni
  6. Puudeli-look ei ole nätti kenelläkään
  7. inhokkiauto ... hmmmmm... tähän en kyllä osaa vastata, menee liian syvälliseksi ;) ;D

  ReplyDelete
 17. MaaMaa
  No mäkään en oo mikään sisäelinten suuri ystävä, paitsi, että maksapatee kyllä kuuluu herkkulistalleni.

  Ja ällömakeet drinkit on kyllä ällöjä.;)

  ReplyDelete