Thursday, February 17, 2011

Rieha ja mallinukke-fetismiValokuvatorstain 195. haaste on "rieha"... kuva on Hollywood Bulevardilta...klikkaa kuvaa isommaksi...ja tähän taas loppui valokuvatorstain osuus...

Kun kävin läpi kuva-arkistoja, niin huomasin taas kerran, että mulla taitaa olla enemmän kuvia mallinukeista, kuin oikeista ihmisistä, jos ei laske perhepotretteja mukaan. Syynä voi olla ujous, mä olen tosi arka kuvaaman ihmisiä, mutta toisaalta syynä voi olla myös se, että olen aina, lapsuudesta lähtien, rakastanut mallinukkeja.Täällä Los Angelesissa on tietty aivan mielettömän runsaat mallinukkevalikoimat ja mikä parasta, täällä näkee vielä paljon vanhanaikaisia kunnon mallinukkeja, jotka ei ole liian moderneja ja tyyliteltyjä. Varsinkin Hollywood Boulevard on oikea mallinukkeparatiisi. Sieltä löytyy ehkä maailman ainakin uhkeimmat mallinuket, sellaisiin en ole itse ainakaan muualla törmännyt.

Tässä kuvassa on oma rakas mallinukkeni, joka valitettavasti jäi sinne Suomeen. Toivon, että löydän jonkin yhtä ihanan mallinuken täältäkin. Mallinukke on mun mielestäni tosi kiva sisustuselementti, sellainen sopis tosi hyvin nytkin tänne meidän sisustukseen.

Vaikka olenkin tosi perso kaikenlaiselle vanhalle tavaralle ja tykkään koluta antiikkiliikkeitä, mutta en ole löytänyt oikein mitään muuta sellaista kiinnostuksen kohdetta, jota voisin alkaa oikein keräilemään, paitsi mallinuket, mutta se on aina hankala keräilykohde, pitäis olla paljon tilaa, aikaa ja rahaa. Paitsi, onhan mulla ollut tietty lapsena rakas keräilyharrastus, nimittäin kiiltsikat, niistä tykkään kyllä vieläkin tosi paljon. Vanhoihin kiiltsikoihin en ole täällä kyllä vielä missään törmännyt, mutta nyt kun asia tuli mieleen, niin niitä vois kyllä alkaa jopa hieman etsiskelemään.

Löytyykö muita mallinukke-freekkejä? Tai jos ei mallinuket innosta, niin onko jotain muita omituisia keräilyharrastuksia? Tai ihan asiallisia keräilyharrastuksia?