Wednesday, February 16, 2011

Inhokki paljastuksia
Tässä tulee nyt lupaamani paljastukset, eli 7 asiaa minusta, jota ehkä en ole aiemmin paljastanut. Olen jo niin monta kertaa tehnyt paljastuksia, mitään uutta en nyt oikein enää keksinyt, paitsi että voisin kertoa asioista, joista en erityisemmin pidä. Nämä ovat ihan vain makuasioita, eli en mitenkään yleisesti halua näitä asioita arvostella, jotkut jutut ei vaan ole mun juttuja ja voivat sopia muille kyllä ihan kivasti.
  1. Tykkään tosi monista erilaisista sisustustyyleistä, siksi ehkä mulla itselläni onkin täysin sekatyyli, koska en osaa päättää mikä olisi se mun omin tyylini. Mutta musta/kromi tai vaalea "koivupuu" sisustus ei oo mun juttuja.
  2. En tykkää myöskää liioista turhista koriste-esineistä ja pikku sievistä krumeluureista tai sisustustauluista. Esineissä pitää olla jotain särmää ja persoonallisuutta. Inhoan silkkikukkia.
  3. Ruuan suhteen olen lähes kaikki ruokainen, tutustun mielelläni uusiin ruokiin ja makuihin. Tähän asti on tullut vastaan kaksi sellaista inhokkia, joita en enää halua edes maistaa, eka on se norjalainen ruskea juusto, onkohan se nimeltään joku ski ost tai jotain sinne päin ja toinen ällötys, johon täällä Amerikassa tutustuin on peanut butter, se on jotenkin samallalailla ällöä kuin toi juusto. Molemmat on epämääräisen neutraaleja, ei oikein tiedä onko ne makeita vai suolaisia.
  4. Juomapuolelta inhokkini on gin. Jo pelkkä ginipullonkin näkeminenkin etoo.
  5. Vaatetuksessa ei silmäni ole ainakaan vielä tottunut kasarilookkiin, väittäisin, etten enää koskaan vedä jalkaani porkkanalahkeisia korkeavyötäröisiä ukkohousuja. Mutta toisaalta muodin suhteen on makuni kyllä muuttunut niin moneen kertaan, että vannomatta paras.
  6. En pidä myöskään sellaisesta yli naisellisesta teennäisestä bimbo-lookista, jollaista varsinkin täällä Amerikassa näkee paljon.
  7. Tykkään autoista ja rakastan autolla ajamista, vaikka suhtauden kyllä periaatteessa nihkeästi tarpeettomaan yksityisautoiluun. Autoista inhokkini on Humer, sellaista kamalaa militaristista rumilusta en huolisi, vaikka ilmaiseksi saisin.
 
Nämä oli vastaukset liittyi tunnustuksiin, joita sain mm. Hyvä Mieli-blogilta ja Lady Laetitialta ja pari muutakin tunnustusta olen saanut, mutta en enää onnistunut löytämään niitä tuolta kommenteista, jos löydän ne, niin linkitän sitten tähän myöhemmin. Olen taas tapani mukaan niin natku, etten haasta ketään. Haasteen voi kyllä napata tästä, jos tuntuu olevan tarvetta tunnustuksiin.


Mieluusti saa kyllä myös kertoa omista inhokeista kommenttilootassa, makuasioistahan on aina kiva keskustella. ;)