Wednesday, February 2, 2011

Se kaikkein rakkain harrastus

Meidän ehdottomasti lempparein harrastus täällä on kirppisten, antiikki- ja second hand-liikkeiden koluaminen. Onneksi se on yhteinen intohimo. Tosin nyt ollaan oltu jo pidempään sellasessa pisteessä, että kotiin ei oikein mahdu mitään uutta, tai muuten alkaa tulla epämukavan ahdasta. Rob etsii oikeastaan vaan kirjoja, ja niitä nyt vielä mahtuu jonkin verran, tosin meidän kirjakokelmat kasvaa ainakin parin kolmen kirjan viikkovauhtia, joten ei sitäkään voi loputtomasti jatkaa, ellei sitten ruveta toisesta päästä niistä luopumaan.

Mä koitan kanssa pitää malttia sen suhteen mitä ostan. Houkutuksia olis kyllä valtavasti. Mutta kun sitä tilaa ei ole, niin suurin osa "löydöistä" jää ostamatta. Tosin ollaan kyllä ajateltu, että kaikki uudet huonekalut ja tavarat voidaan kyllä mieluusti vaihtaa antiikkiin sitä mukaan kun jotain kivaa löytyy.

Täällä kyllä pääse mukavasti eroon ylimääräisistä huonekaluista ja tavaroista, ne voi kiikuttaa tuohon tienviereen ja ne kyllä korjataan siitä aika nopeasti.

Kun laitoin tageja vanhoihin postauksiin, niin löysin sieltä tän vanhan postauksen, jossa mietin tätä kirppisideaa, olinkin sen jo ihan unohtanut. Kyselin siinä, että mitäpä jos pitäisin täällä blogilla myös kirppistä, sillain sais ehkä jotain kiertoa tavaroille ja uutta intoa kirppisreissuille. Pitää taas harkita asiaa. Valuuttana mun kirppiksellä vois käyttää vaikka suomalaista suklaata ja salmiakkeja, tai suomenkielisiä kirjoja, tai jotain muuta sellaista suomalaista, jota taas täältä ei saa. Ei mulla mitään arvokasta antiikkia ole myytävänä, ihan vaan sitä sun tätä ylimääräistä tilpehööriä vois löytyä tai jotain väärän kokoisia tai muuten tarpeettomia vaateriepuja. Tuntuuko, että sellaisessa olis jotain järkeä?