Thursday, April 28, 2011

vÄRiÄ ja vÄhÄn eNeMmÄn VaPPuFiiLiStä...

Valokuvatorstain haasteena on värit. Tämä oli mulle tosi hankala haaste, ei siksi, ettei värijä löytyisi, vaan siksi, että niitä löytyy niin paljon, että oli tosi vaikea valita. Kuva on Los Angelesin Chinatownista, joka ihan pursuu ja tursuu värejä. Ja tähän loppu valokuvatorstain osuus.

***


Mutta jatkan nyt kuitenkin lisää väriteemalla. Mä oon piristynyt ihan mielettömästi parina päivänä, kun olen siivoillut ja somistanut kotia.

Mä en oikein tiedä, miten mun pitäis tähän värinälkään oikein suhtautua. Justhan me talvella maalattiin koti harmaaksi ja karsitiin muutenkin värejä. Vähän aikaa oltiin tosi tyytyväisiä värittömyyteen, mutta nyt alkaa värit taas palata sisustukseen. Ja nehän sopii kyllä aivan älyttömän hyvin harmaiden seinien kanssa. Joten en nyt taida asiaa sen kummemmin alkaa analysoimaan tai ihmettelemään. Mennään vaan fiiliksen mukaan.

Nyt on taas pakko laittaa tyypilliset vikinät ja valituksen, eli tekis mieli simaa, tippaleipiä...no siinäkö se nyt muka oli? Silliä saa Scandinavia kaupasta ja Ikeasta. Mitä muuta vappuna syödään?

Huomen aamulla onkin sitten aikainen herätys. Kello 4 am. Mä olen sellainen romanttinen hömppä, että ihan pakko olis katsoa kuninkaalliset häät. Täällä on telkkarista tullut häähumua nyt jo pari viikkoa usealta kanavalta. Uskomattoman paljon tapaus amerikkalaisia kiinnostaa, muuten täällä ei tunnuta olevan kovinkaan kiinnostuneita muun maailman tapahtumista.