Wednesday, August 3, 2011

...hUiiii...! ~... wRoOm....(゚Д゚;≡;゚Д゚)Sattu oleen kamera just sopivasti käsillä, kun Rob tutki CD:tä ja pakko oli sitten laittaa itsestänikin joku höperö kuva, että häpäsen meidät molemmat tasapuolisesti. ;)
Ja mulla alkaa olla vauhti sellasissa lukemissa, että pitäis hiukan alkaa oikeasti jarrutella! Koti muistuttaa kaatopaikkaa, joka nurkassa on joku rojekti käynnissä. Materiaalipinot ne vaan jatkaa kasvamistaan. Olen alkanut taas höpöttään liikaa ja näköjään se maanisuus näkyy myös näiden blogipostauksien tihentyneessä määrässä. Kun hihna on päällä, olen kuin konekivääri tai veturi, jossa ei oo jarruja. Onneksi hätiin tulikin taas eräs ystäväni, kuin sattumalta. Kuten niin monta kertaa aienminkin, joten sattumaa se ei varmaan tälläkään kerralla oikeasti ollut. Meillä on aina samat läksyt jääny lukematta, joten pieni rupattelu hetki valasee kummasti molempia. Nyt pieni breikki eli tästä tähän ja  hiukan hiljentymistä, kyllä tää tästä sitten taas. Oikein rauhallista ja mukavaa viikon keskikohtaa kaikille.;)


***

I'm in the middle of a bit manic period. Too many ideas and projects going on. I talk too much and post on blog more frequently. I try to slow down and remember to breath. Below once more two of my ancient digital collages. :)

"toO muCh fUn" Digital Collage by *itKuPiLLI* 2008

"faMiLy pOrtRait" Digital Collage by *itKuPiLLi*