Tuesday, August 2, 2011

(^o^) ihaNa AamU ~ deLiGhtFuL mOrNinG (^o^)

Aamuvarhaisella on vielä mukavan viileää. Voi hiukan piipahtaa ulkosalla. Nyt istun täällä taas ilmastoidussa umpiossa. Eiköhän se päivä tässä ihan mukavasti vierähdä sisätiloissakin. Illalla, auringonlaskun jälkeen, ilma on taas kuin linnunmaitoa. Yläkuvassa keskeneräinen "rojekti", kivaa repimistä iltapuhteiksi. Ja tuolla alapuolella puolestaan kaksi vanhaa tosi kökköä digitaalista työtäni, ajalta jolloin into korvasi taidot, tosin pitkälti samalla linjalla vielä mennään. Toivottavasti. Jos joku päivä kuvittelen osaavani tarpeeksi, niin siihen se oppiminen sitten loppuukin. ;)

***
I started a new pink "project", I love to shred my old clothes, idea from OutsaPop Trashion. And below couple of my ancient digital collages, from time when enthusiasm was much stronger than skill. As it is still today. Hopefully. If I one day think that I know enough, that is the end of the learning.;)


"expLaiN peCuLiar" Digital Collage by *itKuPiLLi* 2007

"tOo cUte tO be tRuE" Digital Collage by *itKuPiLLi* 2007

5 comments:

 1. Johan on taas ihasteltavaa täällä blogissasi! Täällä jo alkaa illat viilenemään - minä tyttö pistin oikein villasukat jalkaan!

  ReplyDelete
 2. Maikki
  Voi kiitos, ja jotenkin villasukat kuullostaa niin ihanan kotoisilta. Sulla näyttäis olevan kyllä ihan samanlaiset tossut kuin mulla tuossa kuvassasi, mun on tietty vaaleanpunaiset. ;)

  ReplyDelete
 3. Mie odotan jo syksyn viileitä, teille niitä ei taida tulla? Aamut ovat parasta blogiaikaa, luovia...

  ReplyDelete
 4. Maketsu
  Nuorena rakastin öitä ja kesää, nyt vanhemmiten rakastan aikaisia aamuja ja syksyä ikävöin ehkä eniten neljästä vuodenajasta. Täällä on suomalaisen näkökulmasta aina kesä, talvi täällä muistuttaa aikalailla Suomen kesää. ;)

  ReplyDelete
 5. Hihhii :) Pitänee pian varmaan vaihtaa villasukat profiiliin ;D

  ReplyDelete