Sunday, September 18, 2011

Tämä tästä vielä puuttui! ;)
Miten jotenkin tuntuu, että se, mikä on  hankintalistan vihon viimeisenä, näyttää olevan ainut toive joka toteutuu. Jos sanot, että viimiseksi tähän nyt flunssaa tarvitaan, niin kuinka ollakkaan, flunssahan sieltä tulee. Ollaan tässä viimeisen parin vuoden aikana muutamaan kertaan lipsautettu että viimeksi tähän nyt uutta kissaa tarvitaan - meillähän on niitä ennestään neljä. Niin kuinka ollakkaan, meille tupsahti jälleen yksi koditon kisuvauva. Ja ihan aikuisten oikeesti ollaan harkittu, että etsittäis sille toinen koti, oikein hyvä koti. Mutta *huoh* mitä pidenpää se meillä on, sitä vaikeammaksi käy siitä luopuminen.

Ja sitten hiukan piilossa täällä alhalla on syyskampakuva. Kuva kun on niin tylsä ja mitään ei oo taaskaan tapahtunut edelliseen samasta kohdasta otettuun kuvaan verrattuna.

Kuva on otettu eilen iltapäivällä. Nyt aamusella on vielä ihanan vilposta ja raikasta. Syksyn merkkejä lähinnä se, että illat pitenee. Ja samalla myös viilenee. Joka on jo ihan mukava helpotus helteisten päivien lomassa. Aamuisin ja iltaisin voi lähteä jopa kävelylle, helteiden aikana ulkona ei liiku kukaan, jos liikkuu, on varmasti turisti tai joku muu hullu. Tai ainakin sellaista henkilöä pidetään täällä jompanakumpana.;)

 

Weather for North Hollywood, Los Angeles, CA (9.00 am)

18°C | 64°F
SunMonTueWed
SunnySunnySunnySunny
Sunny


Wind: N at 0 km/h


Humidity: 79%31°17°33°17°32°17°31°17°