Saturday, October 8, 2011

SyKsyiNen ChiNatoWn LA

Syyskammassa menossa jo 8.viikko. Koska tällä viikolla oli vapaa aihe ja kohde, niin ajattelin laittaa kuvia vaihteeksi hiukan oman pihan ulkopuolelta. Käytiin eilen pyörähtämässä Chinatownissa. Ja siellä oli jotenkin syksyinen tunnelma. Vaikka täällä suuri osa puista ja pensaista on ikivihreitä, niin  joukkoon mahtuu myös kellastuvia ja lehtensä pudottaviakin lajeja.

Toinen selvä syksyn merkki on se, että turistikohteet on hiljentyneet. Chinatownissa oli tosi rauhallista ja leppoisaa. Sääkin oli mitä ihanin, eilen oli mittarissa  26 C, ja uskokaa täi älkää, se tuntuu tosi vilpoisalta paahtavien helteiden jälkeen. Sadekuurojakin ollaan jo saatu, etuajassa ovat kuulemma tänä vuonna.


Weather for Chinatown, Los Angeles, CA (12.30 PM)

24°C | 75°F
SatSunMonTue
SunnySunnySunnySunny
Sunny


Wind: SW at 5 km/h


Humidity: 32%24°13°25°14°24°14°27°16°

15 comments:

 1. Ei voi muuta sanoa kuin että sulla on hyvä kuvasilmä ☺

  ReplyDelete
 2. Ihania värejä! Tuonne olisi kiva uudelleen mennä!

  ReplyDelete
 3. Onpas ihanaa värikkyyttä. Tuollapa tallustaisin mielelläni ja ehkä juuri turistikauden päättymisen jälkeen.
  Ihan tekee mieli ottaa pensseli käteen ja alkaa vähän sutimaan harmaita talojamme.....

  ReplyDelete
 4. Ai, sielläkin on syssy?! Täällä niin kaunista, ruskan liekehdintää. Sie tykkäisit näistä värien kirjoista!

  ReplyDelete
 5. Ei nyt ihan syksyiseltä näytä meidän silmissä, mutta joka maassa erilaiset vuodenajat.

  ReplyDelete
 6. Huikeita värejä, tahtoisi tuonne lämpöön. :-)

  ReplyDelete
 7. Kauniita värikylläsiä kuvia. Kyllä tuo lämpö toisi jo meikäläiselle hien pintaan.
  Kiitos myös kommentistasi♥ ja mansesta terveiset.

  ReplyDelete
 8. Pepi
  Kiitos, mutta näistä kuvista pitää antaa kaikki kunnia LA:n Chinatownille, se on niin kuvauksellinen paikka, ettei siltä huonoja kuvia edes saa. ;)

  Yaelian
  Ehkä sun pitäis tulla piipahtamaan LA:ssa, verestelemään muistoja. ;)

  Lee
  Thank you. :))

  ReplyDelete
 9. Kiirepakolainen
  Nimenomaan juuri turistikauden jälkeen siellä on mukava tallustella. Sääkin on turistikauden ulkopuolella paljon miellyttävämpi. ;)

  Maketsu
  No ei täällä kyllä sellaista ihanaa syksyä ole kuin siellä Suomessa, kurkkasin muuten jo readeristä sun upeita syksykuvia, värien ilotulitusta. ;)

  ReplyDelete
 10. Tuulento
  Niin, eihän tätä voi pohjoisen syksyyn verrata, mutta jonkinlainen syksy kumminkin. ;)

  Unelma
  Lämpöä on nyt just sopivasti, ei enää läkähdyttävän kuuma. :)

  Raija
  Juu, kyllä suomalaiselle nämäkin lämpöasteet on aika hiostavia, mutta jännä miten täällä tottuu lämpöön, nykyisin mulle 25 C on mukavan viileää. Terveiset täältä sinne rakkaaseen Manseen.:)

  ReplyDelete
 11. Ihanat kuvat - jälleen kerran! Rakastan noita värejä. Olen usein miettinyt, että millainen syksy on sielllä ikuisen kesän seudulla; syksyn värejä ei ole, mutta entä muuten?

  ReplyDelete
 12. Kaunista ja värikästä. OIkeastaan pidän suomalaisesta syksyn viileydestä ja raikkaudesta. En jaksaisi jatkuvaa hellettä (täällä helleraja on 25)

  ReplyDelete
 13. karusellissa
  Kyllä täällä osa puista kellastuu, mutta kovin sykyiseltä sekään ei tunnu, kun lämpötilat on kuitenkin kesäisiä. Hyvällä säkällä saadan hiukan sateitakin, joka piristää luontoa kummasti. Oikeastaan täällä alkaa luonto virkoamaan ja vihertymään. Talvella on kaikkein vihreitä ja vehreintä. ;)

  tanssiva harmaa pantteri
  Mä kyllä kaipaan suomalaisen syksyn raikkautta, vaikka toisaalta olen kyllä jo tottunut aika hyvin täkäläiseen ilmastoon, 25 tuntuu täällä tosiaan mukavan viileältä. Sääennusteiden mukaan ilmat on taas lämpenemässä, lähipäivinä odotetaan taas lähes 40 C asteen helteitä, se ei ole kivaa. ;)

  ReplyDelete
 14. Voi tauti! Kyllä minä täällä jo kävin, mutta en kai silloin ehtinyt kommenttia laittaa. Tykkään taas kerran älyttömästi kuviesi värimaailmoista. En tiedä olisinko samaa mieltä, että syksyn pitää olla viileä, jos asuisin samoissa olosuhteissa kanssasi, mutta jotenkin nyt - ikuisena vilukissana - toivoisin Suomeen vähemmän radikaaleja vuodenaikojen vaihteluja.

  ReplyDelete