Tuesday, November 1, 2011

LASi

Alkukirjain haasteen kirjaimet tällä kertaa LAS ~ eli mennään nyt sieltä, missä aita on matalin eli mitä ekaksi tuli mieleen eli LASi. Ja tässä sitten olikin alkukirjain haasteen osuus. Ei tartte katsoa enempää. Muita LAS:eja täällä.

Mutta ihan kiusallanikin laitan nyt samalla tähän tyrkylle taas muutaman muunkin kuvan...
Nämä kun surullisen kuuluisat verhot vaihtoi "olkkarista" "ruokailutilan" puolelle. Lainausmerkit siitä syystä, että kyseessä on saman huoneen eri laidat. Pöydällä siskoltani saama Marimekon Tukaani-vahakangas. Tykkään siitä tosi paljon.
Toi pyörillä varustettu saareke oli ennen vaaleankeltainen, nyt maalasin sen ruostumattoman teräksen väriseksi, kuvasta ei oikein välity metallinhohto. Luonnossa pömpeli näyttää nyt ihan metalliselta.  Keittiön kaapeista en paljasta vielä kuvaa, kun multa puuttuu pari jutskaa, jotka on ihan oleellisia uuden värityksen kannalta. Mutta kunhan saan jutskat hankittua, niin laitan sitten kuvia lisää. ;)

Mun kuvat on nykyisin usein epätarkkoja, mummon kädet ei oo enää niin vakaat, kuin joskus nuorempana. Ja rakeisiakin kuvat on usein, kun en jaksa temppuilla jalustan enkä kunnon valaistuksen kanssa.
***

Some pics from our kitchen and dining areas. I´ve notice that my photos are nowadays quite grainy and blurry, grannie´s hand are not so steady anymore. I´m too lazy for staging tripod and proper lightning. ;)